Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 16 septembrie. Probleme pe plan financiar, obligaţii şi frustrări pentru unele zodii

Horoscopul zilei - 16 septembrie. Probleme pe plan financiar, obligaţii şi frustrări pentru unele zodii

Horoscopul zilei - 16 septembrie. Probleme pe plan financiar, obligaţii şi frustrări pentru unele zodii
Sursa foto: Foto: canal3.md
16 Sep 2015   •   08:46
Zi de 16 septembrie destul de agitat[, din cauza unor probleme pe plan financiar pentru nativii din a doua jumatate a zodiacului. Insa, sunt si vesti bune pentru unii dintre ei, mai ales in prima parte a zilei.

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 16 septembrie

Berbecii se gasesc in imposibilitatea de a-si exprima emotiile negative care-i incearca. Acest fapt ii face sa se simta inconfortabil cu dinamica situatiilor in care sunt pusi mai ales pe plan personal. Nemultumiri si frustrari mai vechi se fac resimtite din nou astazi, motiv pentru care pot adopta un comportament bizar in ochii celor apropiati care nu reusesc sa inteleaga de ce Berbecii prezinta impulsuri negative la adresa lor. Identificarea propriilor probleme poate ajuta Berbecii sa nu-si strice relatia cu cineva foarte drag pe care risca sa-l raneasca cu impulsivitatea lor.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 16 septembrie

Niste detalii nesemnificative in mediul profesional ar putea distrage atentia Taurilor de la ce trebuie, de fapt, sa faca, de la ceva cu adevarat important. Nativii din Taur risca sa se piarda in aceste detalii si sa neglijeze o chestiune personala. Insa, pe parcursul zilei, vor reusi sa se adune emotional si sa se canalizeze pe grija pentru acel aspect personal pe care-l considera primordial si care le poate aduce mai mult echilibru si mai multa armonie in viata personala.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 16 septembrie

Desi Gemenii trec prin trairi negative si momente de dezolare, reusesc totusi sa vada luminita de la capatul tunelului. De data asta nu se mai lasa surmenati de o perspectiva negativa a viitorului lor. Aceasta abordare si sustinerea persoanei iubite le da forta sa mearga inainte si sa infrunte toate mizeriile cu care ar putea sa se confrunte in perioada urmatoare.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 16 septembrie

Racii ar da orice ca astazi sa stea acasa si sa se ocupe de chestiunile personale pe care le au de rezolvat. Insa anumite obligatii profesionale ii obliga sa fie prezenti fizic si psihic la locul de munca. Pot aparea frustrari si nemultumiri. Racii au insa noroc cu un prieten foarte bun, o ruda sau chiar persoana iubita care ii linisteste cu sfaturile lor, indemnandu-i sa aiba mai multa rabdare. Sfat de care ar trebui sa tina cont nativii din Rac daca vor sa-si mentina integritatea emotionala intacta.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 16 septembrie

Viata Leilor devine tot mai agita pe zi ce trece. Astazi, nativii din Leu descopera ca au noi si noi obligatii profesionale, obligatii de care nu au niciun chef. Leii ar prefera sa se canalizeze pe viata lor personala si pe relatiile pe care le au cu cei apropiati. Spre seara vor reusi sa se ocupe si de aceste aspecte, motiv pentru care se vor baga in pat cu sufletul impacat si multumiti de realizarile minore, dar importante ale zilei.
Continuarea pe lyla.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac zodie zodii
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close