Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 17 septembrie. Zi de joi plină de evenimente neaşteptate pentru nativii zodiacului.

Horoscopul zilei - 17 septembrie. Zi de joi plină de evenimente neaşteptate pentru nativii zodiacului.

Horoscopul zilei - 17 septembrie. Zi de joi plină de evenimente neaşteptate pentru nativii zodiacului.
17 Sep 2015   •   08:38

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 17 septembrie

Zi de joi plina de evenimente neplanificate pentru nativii din Berbec. Au parte de una dintre cele mai interesante discutii cu persoana iubita, in urma careia vor ajunge la o serie de concluzii nu tocmai placute, cu privire la viitorul amoros.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 17 septembrie

Taurii incearca joi sa faca in asa fel incat sa isi multumeasca superiorii, care sunt destul de nefericiti cu prestatia lor. Vor avea surpriza sa primeasca felicitari pentru ceea ce au facut si sa fie chiar propusi pentru o promovare.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 17 septembrie

Zi de joi minunata pentru nativii din Gemeni! Au parte de unele dintre cele mai bune vesti din punct de vedere financiar, din partea unui membru apropiat al familiei. Nativii acestei zodii sunt efectiv pe val si isi cladesc un viitor glorios, alaturi de persoana iubita.

RAC – horoscopul zilei de joi, 17 septembrie

Racii primesc una dintre cele mai bune vesti ale acestui an, cu privire la starea lor financiara. Se pare ca de acum inainte nu vor mai avea nicio problema de acest fel, ceea ce ii face sa fie din ce in ce mai linistiti.

LEU – horoscopul zilei de joi, 17 septembrie

Leii trec cu brio o serie de examene importante pentru viitorul lor. Rezultatele pe care le au ii multumesc pe deplin si realizeaza ca de acum inainte isi vor putea pune in aplicare planurile.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 17 septembrie

Fecioarele dau de probleme de natura amoroasa joi, din cauza ca se cearta din ce in ce mai des cu persoana iubita. Nativii acestei zodii isi dau seama joi ca ar fi cazul sa faca o schimbare majora.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodiac
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close