Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 19 ianuarie. Care sunt cele mai ghinioniste zodii

Horoscopul zilei - 19 ianuarie. Care sunt cele mai ghinioniste zodii

Horoscopul zilei - 19 ianuarie. Care sunt cele mai ghinioniste zodii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Ian 2016   •   09:43
 
Zi de marti interesanta pentru toti nativii zodiacului. Apar o serie de oportunitati greu de trecut cu vederea care ar putea cauza un dezechilibru pentru unii dintre native pe plan financiar. In amor, lucrurile iau o turnura interesanta pentru nativii din a doua jumatata a horoscopului. 

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 19 ianuarie
Berbecii ar putea intampina probleme de concentrare pe parcursul zilei, fiind usor de distras de diversi factori. Insa natura practica a berbecului o sa vina in ajutorul nativului acestei zodii atunci cand va fi pus intr-o situatie in care nu va avea incotro decat sa ia o decizie importanta, mai ales pe plan profesional.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 19 ianuarie
Nativii din taur ar putea sa se simta suprasolicitati, mai ales daca si-au asumat unele sarcini care fie le depasesc competentele, fie sunt imposibil de realizat intr-o perioada scurta de timp. In mod firesc, taurii vor face tot posibilul sa nu dezamageasca, chiar daca asta inseamna sa-si tureze fortele la maximum. Eforturile lor se vor solda cu succes datorita hotararii si perseverentei specifice taurilor.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 19 ianuarie
Prietenii sau colegii de serviciu ar putea sa vina cu vesti bune nativilor din gemeni, care vor fi peste masura de entuziasmati de oportunitatile ivite. Chiar si asa, gemenii ar trebui sa dea dovada de mare precautie, chiar si in situatiile in care au, pur si simplu, impresia ca tot norocul si toti factorii reali sunt in favoarea lor. O atitudine precauta, obiectiva si prevazatoare ar trebui sa aiba gemenii marti.

RAC – horoscopul zilei de marti, 19 ianuarie
Un sentiment de dezamagire ar putea sa cuprinda nativii din rac pe masura ce observa ca atitudinea lor pozitiva se diminueaza, iar eforturile lor nu au rezultat dorit. Racii ar trebuie sa fie constienti si sa-si insufle incredere in fortele proprii, caci cu o atitudine increzatoare poti obtine mult mai multe decat cu indoiala de sine.

LEU – horoscopul zilei de marti, 19 ianuarie
Leii se vor simti de neoprit marti, avand o increderea in sine aproape exagerata. Desi isi cunosc bine abilitatile si stiu de ce sunt in stare, leii ar trebui sa constientizeze ca pentru atingerea unui obiectiv stabilit nu este suficienta apelarea la cunostintele proprii, cu atat mai mult cu cat procesul pentru atingerea telului implica si alte persoane. Leii ar trebui sa se mentina increzatori si sa nu-si asume greselile altora care risca sa duca la un esec ca fiind ale lor.
Continuarea pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodiac
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close