Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 20 iunie. Zi importantă pentru Gemeni

Horoscopul zilei - 20 iunie. Zi importantă pentru Gemeni

Horoscopul zilei - 20 iunie. Zi importantă pentru Gemeni
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    20 Iun 2016   •   08:00

Berbec
O discuție cu cineva aflat departe de granițele țării sau cu un instructor, profesor îți va oferi lămuriri importante vizavi de experiențele de viață în care ești implicat. În Semnul Săgetătorului se formează aspectul de Lună plină, oferindu-ți șanse deosebite de a renunța la păreri și concepții învechite și a te orienta spre noi filozofii de viață. Rezervă momente pentru lectură sau meditații interioare în locuri sfinte. Schimbări în planurile de călătorii și de studii.

Taur
Primești dovezi clare că apar modificări serioase vizavi de banii și bunurile comune cu alții. Practic se încheie o etapă de câștig și favoruri de la și prin alții. Ziua este marcată de alcătuirea momentului de Lună plină în Semnul Săgetătorului, activând segmentul financiar. Sunt posibile cheltuieli pentru a ajuta pe cineva mai în vârstă sau pentru a plăti diverse daune. Planifică pe îndelete bugetul disponibil pentru cel puțin patru săptămâni de acum încolo.   

Gemeni
Zi importantă la capitolul relații parteneriale, întrucât se formează aspectul de Lună plină în Semnul Săgetătorului. Se conturează reconfigurări și finaluri neașteptate, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Desprinde-te rapid din situațiile și relațiile toxice! Astfel pregătești terenul pentru relații și situații noi, mult mai favorabile ție acum. Relaxează-te și îngrijește-ți sănătatea!

Rac
Reușești să finalizezi sarcini profesionale și să pui la punct un alt program de lucru, care să-ți eficientizeze activitatea și care să-ți permită să te relaxezi regulat. Ești ajutat de influxurile astrale ale momentului de Lună plină care se construiește astăzi în Semnul Săgetătorului. Se deschide o nouă etapă în câmpul muncii, de aceea, fii prudent cum îți ordonezi treburile, atât pentru viața personală, cât și pentru cea profesională. Îngrijește-ți sănătatea!

Leu
Creativitatea atinge un maxim, fiind susținută de influxurile astrale ale momentului de Lună plină care se formează astăzi în Semnul Săgetătorului. Transpune în practică ideile care îți vin în minte, notează-le într-un jurnal, încrezător că se vor materialiaza favorabil la momentul potrivit. Pe de altă parte, relațiile sentimentale sunt tensionate, fiind șanse de reconfigurare sau chiar de a finalzia o relație amoroasă veche. Prudență și calm!

Fecioara
Interesantă zi în plan familial, pentru că se formează aspectul de Lună plină în Semnul Săgetătorului, evidențiind finalul unei etape. Ai spor în rezolvarea treburilor gospodărești și în lămurirea chestiunilor patrimoniale. Întrucât ești foarte preocupat de sarcinile profesionale și de imaginea ta publică există riscul să neglijezi ceea ce se petrece în plan personal, la nivelul familiei. Ocupă-te pe îndelete de casă, familie, dar și de sănătate!

Horoscop realizat de Nicoleta Svârlefus

Citiți continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii previziuni astrale
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close