Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 21 decembrie. Planurile berbecilor sunt date peste cap de o investiţie urgentă

Horoscopul zilei - 21 decembrie. Planurile berbecilor sunt date peste cap de o investiţie urgentă

Horoscopul zilei - 21 decembrie. Planurile berbecilor sunt date peste cap de o investiţie urgentă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
21 Dec 2015   •   08:57
Zi de luni destul de agitata pentru majoritatea nativilor zodiacului. Se intampla evenimente care dau peste cap planurile tuturor. 
BERBEC – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie
Zi de luni destul de agitată pentru nativii din Berbec, din cauza ca li se dau peste cap o serie de planuri cu privire la o investitie urgenta. Ar trebui sa se calmeze si sa incerce sa gaseasca solutiile necesare pentru a merge inainte.
TAUR – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie
Taurii incep saptamana intr-un mod agitat, dupa ce primesc o serie de vesti mai putin placute din partea unui prieten apropiat. Nativii acestei zodii se vor gasi nevoiti sa faca in asa fel incat sa aduca alinare acelei persoane.
GEMENI – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie
Zi de luni minunata pentru nativii din Gemeni, dupa ce afla o serie de vesti incredibil de bune, cu privire la debutul la un nou loc de munca. Desi isi pierdusera speranta, se pare ca totul le merge asa cum si-au dorit in privinta carierei.
RAC – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie
Racii au o zi de luni usoara, in care se relaxeaza. Au parte de compania placuta a membrilor familiei iar acest lucru ii face sa se simta cat se poate de iubiti. Pe seara primesc vesti bune cu privire la un castig financiar.
LEU – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie
Zi de luni minunata si pentru Lei, care au parte de surprize frumoase de la persoana iubita. Aceasta din urma gaseste cele mai frumoase moduri de a-si face simtita prezenta calda.
FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie
Fecioarele se confrunta luni cu o persoana care incearca sa le puna bete in roate la locul de munca. Acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa fie cat se poate de inversunati impotriva acelei persoane si sa ia masurile necesare pentru a scapa de ea.
Continuarea pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodiac
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close