Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 22 decembrie. Zi minunată pentru câțiva nativi norocoși

Horoscopul zilei - 22 decembrie. Zi minunată pentru câțiva nativi norocoși

Horoscopul zilei - 22 decembrie. Zi minunată pentru câțiva nativi norocoși
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Dec 2015   •   08:58

Horoscop 22 decembrie. Berbec
O zi in care iti poti controla impulsurile de moment cu o mare precizie. In conditiile in care tentatii vor fi destule - printre acestea si tentatia de a lasa totul de izbeliste si de a fugi in lume - aceasta calitate iti va fi de mare ajutor pentru a-ti duce planurile la bun sfarsit. Fii generos cu persoana iubita.

Horoscop 22 decembrie. Taur
Ambitia si hotararea nu iti lipsesc. Predispozitia de a primi tot sprijinul material pentru ceea ce vrei a intreprinde exista. Trebuie doar sa ai vointa si sa fii atent sa nu pierzi oportunitatile care apar, pentru ca dorinta ta de a avea parte de securitate si de confort castiga (de obicei) in fata oricor porniri de a schimba ceva...

Horoscop 22 decembrie. Gemeni
Oricat de mult ti-ai dori sa ai la indemana toate mijloacele necesare pentru a decodifica mesajele primite pe cai neconventionale, se pare ca nu ai foarte multe sanse de reusita. Va trebui sa mai astepti cateva zile pentru a ajunge la o concluzie. Pana atunci, insa, ocupa-te de indatoririle pe care le ai, incercand sa indeplinesti cat mai multe dintre acestea.

Horoscop 22 decembrie. Rac
Cu cat mai multe persoane excentrice cu care interactionezi, cu atat mai bine pentru tine. Capacitatea creatoare iti este stimulata, desi momentan ar fi bine sa iti pastrezi pentru tine ideile, fara a le impartasi cu toti cei pe care ii intalnesti. Evita a-ti pierde capul spre sfarsitul zilei, lasandu-te amagit de ceea ce ti se spune.

Horoscop 22 decembrie. Leu
Probabil ca iti pui la indoiala propriile idei, astazi, insa acest lucru nu iti este de vreun folos. Nici exagerarile nu iti sunt favorabile. Cu atat mai putin a reactiona de fiecare data cand ai senzatia ca iti este facuta o nedreptate. Este timpul sa dai dovada de intelepciune si - mai ales - de rabdare si perseverenta in ceea ce priveste atingerea scopurilor tale.

Horoscop 22 decembrie. Fecioara
Astazi poti aduce la realitate conceptele pe care cei din jurul tau vor a le implementa, dar nu stiu cum sa o faca. Este o minunata zi, in ceea ce te priveste, deoarece astazi multe dintre merite iti vor fi recunoscute. In schimb, evita sa te imbeti cu apa rece la sfarsitul acestei zile; s-ar putea sa fii torturat de propriile tale ganduri.
Continuarea pe jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close