Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 22 ianuarie. Zodia care ar face bine să nu se hazardeze în cheltuieli sau investiții majore

Horoscopul zilei - 22 ianuarie. Zodia care ar face bine să nu se hazardeze în cheltuieli sau investiții majore

Horoscopul zilei - 22 ianuarie. Zodia care ar face bine să nu se hazardeze în cheltuieli sau investiții majore
Sursa foto: Foto:pixabay.com
22 Ian 2016   •   08:48

Horoscop 22 ianuarie. Berbec
In plan domestic se pare ca ai multe de rezolvat, dar chef nu prea. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si oricand pot aparea discutii aprinse de la lucruri banale. Organizeaza-ti timpul si activitatile, astfel incat sa te ocupi si de casa si de nevoile familiei. Sunt sanse sa desfasori multumitor curatenii, reparatii sau sa faci demersuri necesare achizitionarii unor bunuri patrimoniale.

Horoscop 22 ianuarie. Taur
Este o zi in care ai de-a face cu multa lume, in special persoane din anturajul apropiat, rude, colegi, prieteni. Multi vin sa-ti ofere sfaturi si solutii la problemele cu care te confurnti in aceasta perioada, insa sunt si unii care au nevoie de incurajarile tale. Fii prudent si alege-ti cuvintele cu grija, deoarece exista riscul sa spui mai mult decat trebuie. Spre seara, relaxeaza-te la o discutie amuzanta cu cineva drag.

Horoscop 22 ianuarie. Gemeni
Sunt momente favorabile pentru a-ti creste veniturile din munca depusa la serviciu sau poti afla vesti bune in acest sens. Bine ar fi sa eviti hazardarea in cheltuieli sau investitii majore pana cand nu dispui de sumele necesare. Pe de alta parte, gandeste-te sa oferi celor dragi cadouri sau sa-i ajuti intr-un mod folositor. Astfel te vei bucura de bucuria lor, iar la momentul potrivit ti se vor intoarce darurile.

Horoscop 22 ianuarie. Rac
O zi excelenta, pentru ca beneficiezi de multa energie astrala, pe care o poti folosi inspre binele tau suprem. Renunta la relatii si situatii nemultumitoare, propune-ti un alt stil de viata sau de vestimentatie si orienteaza-te spre oameni de buna calitate. Ingrijeste-te, plimba-te prin locurile preferate si implica-te numai in activitati care te privesc direct. Unii vor dori sa iti fie in preajma pentru a se bucura de stralucirea ta.

Horoscop 22 ianuarie. Leu
Activitatile discrete au succes astazi. Organismul va da semne de oboseala. Astfel ca bine ar fi sa-l asculti si sa te odihnesti ceva mai mult. Provocarile dinspre segmentul profesional sunt majore, dar acum ai sanse sa descoperi persoanele care-ti pun bete in roate si hibele situatiilor comune cu acestea. Deocamdata aduna informatii, reevalueaza-ti pozitia in cadrul locului de munca si decide in consecinta.
Continuarea pe jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodiac
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close