Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 24 noiembrie. Surprize neplăcute pe plan amoros şi financiar!

Horoscopul zilei - 24 noiembrie. Surprize neplăcute pe plan amoros şi financiar!

Horoscopul zilei - 24 noiembrie. Surprize neplăcute pe plan amoros şi financiar!
24 Noi 2015   •   08:33
Zi de marti destul de agitata pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca se precipita situatia pe plan financiar si amoros.

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 24 noiembrie

Berbecii incearca marti sa faca in asa fel incat sa repare ce au stricat in relatia cu persoana iubita. Dinpacate, felul in care s-au comportat in ultima vreme, nu duce la o discutie tocmai placuta.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 24 noiembrie

Taurii au parte de greutati destul de mari la locul de munca marti. Se pare ca ceea ce au facut in ultima vreme a atras atentia sefilor iar acest lucru ii face sa fie sub observatie mereu. Asa ca vor trebui sa munceasca dubulu pentru a se face remarcati.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 24 noiembrie

Zi de marti minunata pentru Gemeni! Reusesc sa isi rezolve toate problemele pe plan sentimental si armonia revine in sanul familiei. Se bucura de un real succes pe plan financiar si la locul de munca. Nativii acestei zodii au o perioada minunata.

RAC – horoscopul zilei de marti, 24 noiembrie

Racii au si ei o zi minunata marti, avand in vedere ca reusesc sa puna in aplicare o serie de planuri care le vor aduce un viitor stralucitor. Nativii acestei zodii nu vor mai avea, de acum incolo, probleme financiare si de sanatate.

LEU – horoscopul zilei de marti, 24 noiembrie

Leii isi dau seama marti ca ar fi cazul sa faca in asa fel incat sa puan cativa banuti deoparte. Nativii acestei zodii sunt pregatiti pentru o investitie destul de mare, pe termen lung, care ii va face sa evolueze pe plan financiar.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 24 noiembrie

Fecioarele dau dovada de statornicie marti. Mai precis, sunt in situatia de a cadea in ispita, pe plan sentimental, insa nu cedeaza. Acest lucru va fi observat de persoana iubita, ceea ce va face ca relatia sa reintre pe un fagas cat se poate de bun.

BALANTA – horoscopul zilei de marti, 24 noiembrie

Zi de marti destul de grea pentru nativii din Balanta, mai ales din punct de vedere financiar. Sunt obligati sa plateasca o serie de datorii pe care le-au facut cu ceva vreme in urma, ceea ce ii face sa isi iasa din echilibrul financiar. Nativii acestei zodii au o perioada tensionata din punct de vedere financiar.
Continuarea pe: lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodiac zodii
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close