Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 26 ianuarie. Taurii trăiesc sentimente frumoase

Horoscopul zilei - 26 ianuarie. Taurii trăiesc sentimente frumoase

Horoscopul zilei - 26 ianuarie. Taurii trăiesc sentimente frumoase
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Ian 2016   •   08:54
Berbec
Nu-ti prea mai folosesc informatiile vechi si ideile dupa care te-ai ghidat pana acum in ceea ce priveste cariera ta sau locul de munca. Ca atare, esti sfatuit sa te gandesti la viitor mai mult decat o faci de obicei. Probabil ca nu ai incredere in fortele tale, deocamdata, dar in curand vei scapa de greutatile care-ti apara umerii, redevenind acea persoana neinfricata pe care toti o stiu.
 
Taur
Frumoase sentimente ar trebui sa traiesti, in aceasta zi, mai ales daca te afli alaturi de persoana pe care o iubesti. Situatie pe care nu ar trebui sa permiti a fi umbrita, nici chiar de teama ca nu ai reusit sa realizezi pana acum tot ceea ce ti-ai propus. Cat de curand circumstantele se vor schimba, in avantajul tau. Traieste clipa!
 
Gemeni
O zi in care indicat este sa nu te multumesti cu ceea ce observi la prima vedere. De cele mai multe ori, detaliile sunt cele fac diferenta, ori astazi ai la dispozitie toate resursele de care ai nevoie pentru a descoperi ce se afla in profunzime. Asigura-te ca esti ancorat in realitatea obiectiva, nelasandu-te influentat de starile trecatoare, de moment.
 
 
Rac
Vizita unui vechi prieten se anunta. Probabil ca au ramas cateva treburi nerezolvate inca, intre voi, ori acum a sosit momentul clarificarii situatiei. Este posibil ca ceea ce s-a discutat cu luni in urma, la locul de munca, sa revina in viata ta, ca subiect de actualitate. O zi in care ordinea si disciplina ar trebui sa fie principalele tale preocupari.
 
Leu
De aceasta data, raspunsurile pentru problemele majore pe care le-ai intalnit si de care aveai nevoie le poti gasi analizand situatii de importanta minora. Nici nu vrei sa spui la ce anume te gandesti, nimeni nu poate inteleg cu usurinta ce anume se intampla in mintea ta. O zi in care este bine sa actionezi doar atunci cand esti convins ca ceea ce faci este bine.
 
Citiți continuarea pe jurnalul.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close