Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 26 octombrie. Zi marcată de evenimente neaşteptate

Horoscopul zilei - 26 octombrie. Zi marcată de evenimente neaşteptate

Horoscopul zilei - 26 octombrie. Zi marcată de evenimente neaşteptate
26 Oct 2015   •   08:32
Ziua de luni, 26 octombrie, este ciudata din mai toate punctele de vedere. Au loc evenimente neasteptate care pot da peste cap mersul normal al lucrurilor.

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 26 octombrie

Berbecii se simt noroscosi si puternici astazi, pe masura ce-si dau seama ca sunt capabili sa infrunte aproape orice situatie noua in care sunt pusi. Totul pe fondul unei viziuni mult mai clare asupra prezentului si asupra viitorului lor. Nativii din Berbec sunt dispusi chiar sa-si asume riscuri. Trebuie sa fie cu bagare de seama! Nu sunt invincibili, iar sentimentului de siguranta pe sine le poate fi naruit de catre cineva din anturajul lor profesional care este tentat sa actioneze in detrimentul lor.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 26 octombrie

Taurii prefera sa traiasca simplu zilele acestea, sa renunte la visurile lor marete, la aspiratiile greu de atins, toate cu scopul de a se bucura de prezent. Le sunt binevenite cateva momente de detasare, de savurare a lucrurilor bune pe care le au la dispozitie in prezent. Dar nu trebuie sa-si neglijeze planurile de viitor, evitand unele persoane care ar putea sa-i ajute. Taurii trebuie sa tina cont ca relatiile se intretin prin prezenta, prin contact, prin discutii, asa ca evitarea anumitor persoane le este chiar contraindicata.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 26 octombrie

Gemenii resimt o tensiune intre ceea ce asteapta saptamanile urmatoare si ziua de azi, in care li se cere sa fie pragmatici si eficienti, mai ales in mediul profesional. Indiferent de nevoile lor, nativii din Gemeni trebuie sa-si indeplineasca obligatiile la termen, fara amanari si tergiversari, caci risca sa fie sanctionati pe termen lung de catre persoanele cu putere de influenta asupra viitorului lor.

RAC – horoscopul zilei de luni, 26 octombrie

Racii simt ca se afla in mijlocul calmului de dinaintea furtunii, iar aceasta certitudine ii nelinisteste profund, generandu-le temeri pe care nu credeau ca le au. Simt ca urmeaza momente cruciale in viata lor si nu stiu incotro sa o ia, temandu-se sa faca vreun pas gresit si sa ruineze tot ce au cladit cu efort pana acum. Insa, spre norocul lor, cineva apropiat, poate partenerul de cuplu, poate un prieten sau cineva din familie, le este alaturi si ii sprijina, atenuandu-le starile negative si indrumandu-i in directia potrivita.

LEU – horoscopul zilei de luni, 26 octombrie

Viata Leiilor pare din ce in ce mai complicata. Le este greu sa distinga informatiile exacte de temerile lor, creandu-si scenarii tot mai sumbre. Spre finalul zilei, insa, li se vor limpezi gandurile si vor stii exact punctul in care se afla si incotro sa o ia, cum sa actioneze astfel incat sa-si asterne un drum cat mai lipsit de obstacole.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 26 octombrie

Sa actioneze cu intelepciune nu le este chiar la indemana Fecioarelor, chiar daca incep ziua cu un puternic sentiment de siguranta de sine. Presiune se aduna, iar solicitarile exterioare incep sa se aglomereze, motiv pentru care Fecioarele vor trece prin momente in care isi vor dori sa lase totul balta si sa plece. Totusi, constiente de raul pe care si l-ar face singure, Fecioarele vor gasi puterea sa-si prioritizeze obligatiile si sa-si ordoneze ziua.

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 26 octombrie

Balantele inca nu au ajuns la destinatie, desi “merg” de multa vreme. Nativii din Balanta se afla pe un drum anevoios la capatul caruia spera sa gaseasca liniste si recompensa. Insa linia de sosire este inca departe, desi au avut impresia ca sunt tot mai aproape. Astfel, constientizand ca mai au mult de parcurs, oboseala emotionala si psihica o sa para si mai apasatoare. Nativii din Balanta au nevoie de o zi pentru ei insisi, in care sa-si culeaga gandurile si energia.

Continuarea pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodiac
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close