Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei 27 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au nevoie de dragoste. Leii vor face schimbări la nivel de comportament

Horoscopul zilei 27 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au nevoie de dragoste. Leii vor face schimbări la nivel de comportament

Horoscopul zilei 27 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au nevoie de dragoste. Leii vor face schimbări la nivel de comportament
27 Iul 2018   •   09:04

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru ziua de 27 iulie. Avem foarte multe percepții și informații legate de locul nostru în viață. Vom afla dacă suntem conform cu situațiile  pe care le trăim sau nu.

Berbec - iubirea este activată de luna plină. Au nevoie de dragoste și o caută indiferent de angajamentele în care sunt prinși.

Taur - se gândesc la atribuțiile și obligațiile lor. Nu le conving și sunt pe punctul de a schimba acest lucru.

Gemeni - vorbesc despre morală și etică, dar și despre planuri de viitor.

Rac - sunt cu ochii pe bani și vor o schimbare în această privință. Se gândesc la o afacere a lui

Leu - schimbări la nivel de comportament și personalitate. Unii pot să ia decizii importante legate de relația partenerială, dacă au sentimentul că nu sunt respectați sau nu pot continua cu un partener care nu se mobilizează.

Fecioară - muncesc, luna plină le aduce idei bune pentru locul de muncă și pot fi pe punctul de a începe o nouă activitate.

Balanță - au nevoie de dragoste. Cer iubire sau amenință că o vor căuta acolo unde știu că o vor găsi.

Scorpion - luna plină ce vizeză căminul și casa sau relația cu partenerul de viață. Au nevoie de mai multă pace și tihnă în cămin.

Săgetător - e vorba de călătorii sau drumui. Luna plină i-ar putea aduce în contact cu o persoană pe care nu au mai întâlnit-o.

Capricorn - trebuie să schimbe modul cum câștigă banii. Vor fi dispuși să piardă bani pentru ceva mai multă fericire personală.

Vărsător - sunt pregătiți să nu mai acționeze așa cum au propus pentru că deranjau și făceau prea multe valuri și ei să se schimbe, iar atunci și situația se va schimba.

Pești - lună plină cu atenționare pe sănătate. Ar trebui să facă o vizită la medic.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close