Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 28 octombrie. Zi ciudată pentru majoritatea nativilor

Horoscopul zilei - 28 octombrie. Zi ciudată pentru majoritatea nativilor

Horoscopul zilei - 28 octombrie. Zi ciudată pentru majoritatea nativilor
28 Oct 2015   •   08:52

 Zi de miercuri ciudata pentru majoritatea nativilor. Este o zi in care totul se intampla pe neasteptate si multi dintre nativi sunt pusi in situatii delicate. Este consiliata multa atentie.  

BERBEC

Berbecii incearca miercuri sa gaseasca solutii pentru a repara relatia cu persoana iubita. Din pacate, atitudinea lor din ultima vreme lasa de dorit, ceea ce va face ca nativii acestei zodii sa intampine probleme destul de mari in relatie.

TAUR

Taurii au parte de o serie de probleme de natura financiara miercuri, ceea ce ii face sa se simta destul de vulnerabili. Avand in vedere ca sunt obisnuiti sa aiba bani in buzunar, vor intra intr-o zona lipsita de confort.

GEMEN

Zi de miercuri incredibil de buna pentru nativii din Gemeni. Nativii acestei zodii traiesc o perioada minunata din toate punctele de vedere. Mai mult decat atat, nativii din Gemeni au o evoluitie minunata din punct de vedere profesional.

RAC 

Zi minunata de miercuri pentru Raci! Reusesc sa achizitioneze ceva ce de mult si-au dorit ceea ce-i face cat se poate de fericiti. Mai mult decat atat, nativii acestei zodii au parte de castiguri financiare incredibile de acum incolo, ceea ce-i face sa fie foarte fericiti.

LEU 

Leii isi revin miercuri din punct de vedere al sanatatii. Nativii acestei zodii reusesc sa invinga o afectiune destul de grava la plamani si incep sa se insanatoseasca grabnic.

FECIOARA 

Fecioarele primesc miercuri vesti destul de rele cu privire la starea de sanatate a unui apropiat. Asa ca se vor ingrijora si vor incerca sa faca tot posibilul pentru a ajuta acea persoana. Nativii din aceasta zodie traiesc o perioada destul de rea.

Continuarea pe Lyla.ro




×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close