Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 29 septembrie. Zi specială pentru majoritatea nativilor zodiacului

Horoscopul zilei - 29 septembrie. Zi specială pentru majoritatea nativilor zodiacului

Horoscopul zilei - 29 septembrie. Zi specială pentru majoritatea nativilor zodiacului
29 Sep 2015   •   08:30

Zi de marti speciala pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca au loc o serie de evenimente neasteptate care le dau peste cap starea de spirit.

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 29 septembrie

Bebrecii se confrunta marti cu o serie de probleme financiare pe care nu le-au anticipat. Asa ca vor fi nevoiti sa gaseasca solutii pana seara, pentru a iesi din impas.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 29 septembrie

Taurii pe de alta parte se bucura de un castig substantial la care nu se asteptau. Asa ca spre finalul zilei de marti nu vor face altceva decat sa se relaxeze in compania unor prieteni apropiati carora le vor face cinste.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 29 septembrie

Zi minunata marti pentru Gemeni. Isi vor da seama ca au mari sanse de a evolua si ca este foarte posibil sa gaseasca un nou loc de munca mult mai satisfacator si mai putin obositor.

RAC – horoscopul zilei de marti, 29 septembrie

Racii au o zi de marti destul de linistitia pe care o vor petrece in sanul familiei. Acest lucru ii va face sa se simta impacati cu ei insisi.

LEU – horoscopul zilei de marti, 29 septembrie

Si Leii au o zi de marti linistitia si se vor bucura de un castig financiar care, chiar daca nu va fi foarte mare, ii va scoate din impas. Asa ca vor avea o zi minunata.

FECIOARA- horoscopul zilei de marti, 29 septembrie

Fecioarele insa au probleme in dragoste marti din cauza faptului ca persoana iubita incepe sa dea semne de plictiseala. Asa ca isi vor pune multe intrebari cu privire la viitorul relatiei lor.

BALANTA – horoscopul zilei de marti, 29 septembrie

Balantele reusesc marti sa se impuna in fata superiorilor si sa le castige respectul, dupa ce pentru o bucata buna de timp au cam fost luate in colimator de catre acestia.
Continuarea pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: zodiac Horoscop
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close