Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 3 februarie. Pentru nativii acestei zodii se întrevad cheltuieli neprevăzute!

Horoscopul zilei - 3 februarie. Pentru nativii acestei zodii se întrevad cheltuieli neprevăzute!

Horoscopul zilei - 3 februarie. Pentru nativii acestei zodii se întrevad cheltuieli neprevăzute!
Sursa foto: Foto: freeimages.com
03 Feb 2016   •   08:53

Horoscop 3 februarie. Berbec
Se contureaza intalniri si dialoguri cu cineva aflat in strainatate. Tensiunile dintre tine si ceilalti astazi sunt accentuate. Divergenta opiniilor si mentalitatile diferite iti creeaza disconfort si astfel iti este dificil sa comunici sau sa participi activ la discutii. Relaxeaza-te si deschide-ti mintea si sufletul! Vei afla lucruri interesante si utile. Dupa-amiaza plimba-te in aer liber.

Horoscop 3 februarie. Taur
Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe, datorii de tot felul. Este posibil sa apara ingrijorari vizavi de bugetul comun cu partenerul de viata. Traseaza un plan de cheltuieli pentru urmatoarele patru saptamani si urmeaza-l indeaproape. Te vei descurca onorabil cu toate. Rezerva-ti momente linistite si observa oamenii si evenimentele, dincolo de aparente.

Horoscop 3 februarie. Gemeni
O zi cu multe rascoliri in plan partenerial. Insa priveste partea plina a paharului si invata din fiecare situatie comuna cu ceilalti. Sfaturi bune si ajutor neconditionat primesti de la membrii familiei, astfel ca ar fi bine sa impartasesti cu acestia fiecare neplacere pe care o intampini. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente petnru a te gandi, in tihna, la evenimentele zilei.

Horoscop 3 februarie. Rac
Ai spor in treburile de la serviciu, iar colaborarea cu colegii aduce beneficii si pentru tine si pentru ei. Totusi ai grija si dozeaza-ti eforturile. Sanatatea este precara pe segmentele ficatului, astfel ca ai nevoie de odihna regulata. Este posibil sa te gandesti la consultatii si analize medicale. Sfatul specialistilor in sanatate ti-ar prinde bine, insa nu forta nota.

Horoscop 3 februarie. Leu
Discutiile cu cei dragi sunt importante, asa incat asculta cu atentie si evita sa formulezi opinii sau concluzii. Neintelegerile pornesc de la bani, in special de la veniturile tale din segmentul muncii. Este posibil ca ceilalti sa doreasca sa-i sprijini financiar mai mult. Stabileste niste limite materiale clare pana la care poti si vrei sa-i ajuti. Nu-i lasa sa profite de generozitatea ta.

Horoscop 3 februarie. Fecioara
Interesanta zi in plan domestic. Ai sanse sa desfasori treburi domestice, sa discuti cu rudele sau sa planifici vizite in locurile natale. Unii membrii ai familiei te vor provoca, fie pe teme patrimoniale, fie pe discutii vechi legate de conceptii si principii legate de familie si implicatiile ei. Asculta si parerile celorlalti, dar sustine-ti punctele de vedere cu dovezi palpabile
Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close