Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei. Atenție, Lei: Indecizia sau graba vă duc la demersuri total nepotrivite

Horoscopul zilei. Atenție, Lei: Indecizia sau graba vă duc la demersuri total nepotrivite

Horoscopul zilei. Atenție, Lei: Indecizia sau graba vă duc la demersuri total nepotrivite
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Ian 2016   •   08:53
Berbec
Cei dragi iti intra in voie ceva mai greu astazi. Modul in care-ti manifesti afectiunea fata de aceste persoane nu este pe placul lor, de aceea fii prudent. Esti tentat sa asculti mai mult de prieteni si sa te implici in activitati comune cu acestia. Cu putin efort vei putea gasi o solutie de mijloc, in asa fel incat sa te ocupi serios de toata lumea. Sunt momente pasagere, cu tensiuni dificil de gestionat, dar nu imposibil.
 
Taur
Dorul de atmosfera casnica din copilarie este accentuat, astfel ca ai putea sa-ti planifici vizite in locurile natale, discutii cu rudele dragi sau sa rasfoiesti un album cu fotografii. Aminteste-ti numai situatiile fericite, iar pe cele neplacute, deocamdata pune-le intr-un ungher al sufletului tau. Din fiecare moment al vietii ai sanse minunate pentru a invata cate ceva, indiferent ce stari de spirit sunt implicate.
 
Gemeni
Ziua anunta multe calatorii pe distante scurte, dar si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Totusi nu pleca urechea la tot ce auzi, intrucat sunt multe distorsiuni in mentalul fiecarui individ. Contextul astral predispune la activitati usoare, discutii banale si forfota. Divergenta opiniilor este accentuata, mai ales in sfera profesionala, deci fii prudent si nu te hazarda in polemici inutile.
 
Rac
Te poti bucura de cheltuieli facute in magazinele preferate, pe lucruri dragi sufletului tau. Totusi este bine sa-ti alcatuiesti o lista de prioritati si abia apoi sa incepi cumparaturile. Invita un prieten drag sa te insoteasca si astfel poti primi si sfaturi bune vizavi de ceea ce doresti sa achizitionezi. Dupa-amiaza este favorabila tratamentelor corporale, plimbarilor in aer liber si odihnei. Evita sa-ti divulgi secretele personale!
 
Leu
Starile tale sunt amestecate, astfel ca poti intampina amanari sau intarzieri in activitatile tale personale. Indecizia sau, alteori, graba te poate duce spre demersuri total nepotrivite tie. Stabileste-ti prioritatile zilei si apoi apuca-te de lucru. La nevoie cere sprijinul persoanelor apropiate si de incredere. Chiar sunt sanse sa fii ajutat mult si bine. Totul este sa accepti si sa te bucuri de tot ce este in jurul tau. 
 
Citiți continuarea pe jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close