Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 27 ianuarie. O zi în care Berbecii muncesc din plin și se ocupă de o problemă presantă

Horoscopul zilei - 27 ianuarie. O zi în care Berbecii muncesc din plin și se ocupă de o problemă presantă

Horoscopul zilei - 27 ianuarie. O zi în care Berbecii muncesc din plin și se ocupă de o problemă presantă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
27 Ian 2016   •   08:56
Berbec
O zi axata pe munca, eficienta si detalii. Ai multa energie si hotarare, de aceea e posibil sa iei in maini o situatie presanta, fie legata de sanatate, fie legata de locul de munca. Nu-ti sta nimic in cale si ai capacitatea de a ajunge direct la adevar dar si la solutia cea mai buna pentru orice situatie, asa ca ai incredere. Ai o persoana cu autoritate de partea ta, nu te sfii sa-i ceri sprijinul. 

Taur 
Creativitatea e stimulata astazi, insa e bine sa o folosesti pragmatic. Adica sa ai un scop clar pentru tot ce faci si sa stii exact la ce foloseste si ce creeaza in viitor orice alegere pe care o faci. Mai ales ca acum te preocupa viitorul destul de mult si iti doresti siguranta. Asadar, fie ca ne referim la o relatie romantica a carei soarta se decide acum, fie ca vorbim de proiecte la care lucrezi, ia decizii cand ti-e clar ce vrei si ce posibilitati se deschid.
 
Gemeni 
Sa nu te miri daca astazi te apuca brusc cheful de curatenie in casa sau la birou, ori incepi sa-ti faci ordinea de mult promisa, prin dulapuri si documente. E minunata ziua asta pentru a ordona, organiza, curata… Si mai ales, e excelenta energia zilei pentru a te elibera de tot felul de poveri pe care le constientizezi: fie materiale (lucruri vechi sau inutile) sau emotionale (resentimente, dorinte…). Vei vedea ca dupa acest proces de curatenie, lucruri noi si minunate isi vor face loc in viata ta.
 
Rac
Pentru tine, ziua aceasta vine cu o energie benefica si fertila pentru tot ceea ce poate fi creat cu ajutorul cuvantului scris sau vorbit, a calatoriilor, negocierilor, informatiei pusa in slujba scopurilor comune. Se pot consolida relatii, se pot clarifica parteneriate si colaborari, se dezvolta un proiect si se traseaza directii sanatoase pentru acesta impreuna cu cei implicati. O zi axata pe actiune, eficienta, rezultate concrete. Fara pierderi de timp sau risipa de cuvinte.
 
Leu 
O zi de cules roade ale muncii, la propriu. Se deschid posibilitati de crestere financiara, anticipate sau nu, in urma a ceea ce ai creat pana acum si pe masura calitatilor interioare pe care le manifesti. Un lucru e cert: daca ai constientizat schimbarile necesare in zona muncii si ai inceput sa le si faci, pornind de la atitudinea ta si terminand cu trierea proiectelor in care te implici, ei bine, vei vedea si roadele deja…
 
Citiți continuarea pe jurnalul.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close