Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei – 4 ianuarie. Ce prevăd astrele pentru acest început de săptămână

Horoscopul zilei – 4 ianuarie. Ce prevăd astrele pentru acest început de săptămână

Horoscopul zilei – 4 ianuarie. Ce prevăd astrele pentru acest început de săptămână
Sursa foto: Foto: pixabay.com
04 Ian 2016   •   08:38
Nativii mai multor zodii stau astazi prost la capitolul comunicare. Desi au impresia ca transmit informatiile cat se poate de clar, mesajele lor sunt percepute distorsionat de catre destinatari, fapt care poate genera diverse tensiuni.

BERBEC: horoscop zilnic – luni, 4 ianuarie 2016

Cea mai buna strategie pentru Berbeci este sa-si tina gandurile si impresiile pentru ei insisi, altfel risca sa declanseze fie conflicte deschise in relatii si asa destul de subrede. Decat sa incerce sa repare rau facut, mai bine incearca sa se abtina de la comentarii
 
TAUR: horoscop zilnic – luni, 4 ianuarie 2016

Taurii nu prea reusesc sa fie productivi astazi pe masura ce un angajament social, poate chiar foarte intim le fura toata concentrarea. O persoana importanta pentru Taur se afla intr-o situatie delicata, fapt care va determina nativul acestei zodii sa ia atitudine. Totul, insa, cu pretul amanarii anumitor obligatii profesionale.

GEMENI: horoscop zilnic – luni, 4 ianuarie 2016

Gemenii nu prea stiu ce se asteapta de la ei astazi. Totusi, sunt pregatiti sa intre in actiune chiar daca nu stiu directia in care se indreapta. Aceasta stare apare pe fondul nerabdarii specifice nativului din Gemeni, care se afla, intr-adevar, in fata unei schimbari majore in viata profesionala.

RAC: horoscop zilnic – luni, 4 ianuarie 2016

Racii ar putea sa se trezeasca cu fata la cearsaf, motiv pentru care ei vor fi cei care vor cauta nod in papura in orice astazi. In timp ce unele persoane ii vor tolera pe nativii din Rac, cineva – o persoana cu mare putere de influenta asupra viitorului lor profesional – ii va pune la punct in mod foarte ferm. Regandirea comportamentului este esentiala pentru a nu trage ponoasele starii proaste pe care o au azi.

LEU: horoscop zilnic – luni, 4 ianuarie 2016

In mod normal, Leii lucreaza bine cand se simt sub presiune. Insa astazi dau cu stangul in dreptul pe masura ce li se incarca programul masiv. Desi vor fi foarte tentati sa recurga chiar la tipete, ideal ar fi ca Leii sa dea frumos din cap in fata “solicitantilor”, dar sa faca tot cum stiu ei mai bine.
Continuarea pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop astre zodiac
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close