Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL zilei 5 mai, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zodie va reuși să facă tot ce își propune

HOROSCOPUL zilei 5 mai, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zodie va reuși să facă tot ce își propune

HOROSCOPUL zilei 5 mai, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zodie va reuși să facă tot ce își propune
05 Mai 2018   •   08:59

Berbec - E posibil să organizeze ședințe în familie. Au foarte multe lucruri de discutat și este vorba și de bani, așa că toată lumea trebuie să participe.

Taur - Au chef de călătorii și poate că unii vor să viziteze persoane foarte dragi sufletului.

Gemeni - O zi a sporului material și financiar. Și ei se pot baza pe persoanele aproapiate. S-ar putea să vorbească despre o moștenire sau felul în care pot administra mai bine o avuție.

Rac - Se bazează pe partenerii de viață. E foarte important să colaboreze foarte bine cu persoanele dragi, care le va oferi sprijin.

Leu - Deși este sâmbătă, aspectele sunt lucrative. Muncesc și obțin rezultate. Scot bani sau duc la bun sfârșit o sarcină care ar putea aduce servicii și altora.

Fecioară - se bazează doar pe ele și lucrează doar ce au chef. E foarte bine că se întâmplă așa și mai rezolvă niște lucruri rămase restante de la serviciu.

Balanța - se ocupă de casă și pot aduna multă lume în jurul lor. Ar fi bine să se ocupe și de probleme mai spinoase pentru că au autoritate și se fac ascultate.

Scorpion - Au chef de drumuri și le fac ori din obligație, ori dintr-un interes. Reușesc să rezolve ce și-au propus împreună cu partenerul de viață.

Săgetător - Sunt foarte economi astăzi, nu vor cheltui nimic.

Capricorn - Multe planete în semnul lor zodiacal. Sunt foarte încărcați și emotivi.

Vărsător - pot să se relaxeze. E bine să aibă grijă cu sănătatea.

Pești - Petrec într-un mediu foarte elevat și fac impresie.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close