Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei – 6 ianuarie. Zodiile care astăzi trebuie neapărat să revină cu picioarele pe pământ!

Horoscopul zilei – 6 ianuarie. Zodiile care astăzi trebuie neapărat să revină cu picioarele pe pământ!

Horoscopul zilei – 6 ianuarie. Zodiile care astăzi trebuie neapărat să revină cu picioarele pe pământ!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
06 Ian 2016   •   09:27
Revenim cu picioarele pe pamant, stabilindu-ne obiective realiste si construindu-ne planuri concrete pentru viitorul apropiat.

BERBEC: horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016

Astazi, Berbecii socializeaza intens cu scopul de a demara un proiect important. Observand ca unele persoane din cercul lor de prieteni sau din mediul profesional nu reusesc sa se organizeze, Berbecii isi iau rolul de organizator si, mai cu seama, de mobilizator al grupului. Isi indeplinesc rolul cu eficienta, avand tot sprijinul apropiatilor!

TAUR: horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016

Taurii se pot simti mandri de activitatea lor! Au fost eficienti si, mai cu seama, prevazatori. Nativii acestei zodii s-au straduit sa termine un proiect stabilit in urma cu ceva timp, care s-a intins, de altfel, pe mai multe saptamani. Acum, la finalul proiectului, descopera ca unele aspecte le-au scapat din vedere. Insa faptul ca s-au organizat temeinic, in ciuda interferentelor specifice sarbatorilor de iarna, ii ajuta enorm pe nativii din Taur sa finalizeze cu brio tot ceea ce au de facut, primind totodata laudele celorlalte persoane vizate.

GEMENI: horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016

Gemenii isi dau seama ca trebuie sa-si tempereze putin asteptarile, ca ar fi indicat sa isi regleze viziunea, mai exact, sa o “calibreze” la realitate. Desi este admirabil ca isi propun obiective marete, ca sunt cu adevarat ambitiosi, vor avea parte doar de nemultumiri daca-si stabilesc teluri intangibile. Gemenii trebuie sa-si stabileasca o strategie clara pentru fiecare obiectiv realist stabilit si sa nu se astepte la rezultate imediate. Perseverenta si rabdare sunt esentiale succesului lor!

RAC: horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016

Racii sunt extraordinar de sensibili astazi. Fie din mediul profesional, fie pe plan personal, nativii acestei zodii manifesta o sensibilitate excesiva in relatiile cu cei din jurul lor. Din acest motiv, Racii s-ar putea simti tulburati, chiar raniti de unele afirmatii ale persoanelor din jurul lor, chiar daca acestea din urma au avut cele mai bune intentii in discursul lor. Pentru a nu claca emotional, ar fi indicat ca Racii sa-si ia macar cateva ore libere pe care sa le foloseasca pentru introspectie.
Continuarea pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close