Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 7 decembrie. Scorpionii încearcă să facă pace cu persoana iubită. Taurii vor să își îmbuneze superiorii

Horoscopul zilei - 7 decembrie. Scorpionii încearcă să facă pace cu persoana iubită. Taurii vor să își îmbuneze superiorii

Horoscopul zilei - 7 decembrie. Scorpionii încearcă să facă pace cu persoana iubită. Taurii vor să își îmbuneze superiorii
07 Dec 2015   •   08:30
Zi de luni destul de dificila pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca au loc o serie de evenimente destul de neplacute pe plan profesional si financiar.

TAUR – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Taurii isi dau seama luni ca ar fi cazul sa faca in asa fel incat sa isi imbuneze superiorii pentru a avea parte de beneficiile pe care le vaneaza de atat timp. Din pacate insa, nativii acestei zodii nu au parte de bunavointa superiorilor asa ca nu au sanse mari de izbanda.

GEMENI – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Zi minunata pentru Gemeni, care reusesc luni sa puna in aplicare absolut tot ceea ce si-au propus. Nativii acestei zodii trec printr-o perioada minunata din toate punctele de vedere. Persoana iubita le este alaturi in absolut tot ceea ce inteprind, asa ca au parte doar de sanse de izbanda. Pe plan profesional au parte de o mare realizare.

RAC – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Racii reusesc luni sa se bucure de un castig financiar suplimentar care ii ajuta sa isi puna in aplicare planurile pe care le au de ceva vreme. Mai mult decat atat, reusesc sa faca in asa fel incat sa adune toata familia, spre seara, pentru a sarbatori un eveniment important.

LEU – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Zi de luni destul de buna pentru Lei, avand in vedere ca au reusit sa faca o mare schimbare pe plan personal. Este posibil sa se fi mutat intr-o noua locuina sau sa fi pus mana pe o suma importanta de bani, care sa ii ajute in tot ceea ce isi doresc sa intreprinda in viitor.

FECIOARA – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Fecioarle incearca luni sa faca pace cu un coleg la locul de munca, avand in vedere ca au impresia ca din cauza acelui coleg nu reusesc sa evolueze asa cum isi doresc. Asa ca nativii acestei zodii sunt dispusi sa pace cu dusmanul lor pentru a reusi sa duca la bun sfarsit ceea ce si-au propus, pe plan profesional.

BALANTA – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Balantele isi dau seama luni ca ar fi cazul sa puna deoparte o suma de bani, pentru a nu intra din nou in impas financiar. Nativii acestei zodii sunt constienti de faptul ca este cazul sa puna bani deoparte pentru a nu mai ajunge sa se imprumute de la cunoscuti.
Continuarea pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close