Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 8 decembrie. Berbecii vor avea o zi grea, Taurii trebuie să se reorienteze din punct de vedere profesional

Horoscopul zilei - 8 decembrie. Berbecii vor avea o zi grea, Taurii trebuie să se reorienteze din punct de vedere profesional

Horoscopul zilei - 8 decembrie. Berbecii vor avea o zi grea, Taurii trebuie să se reorienteze din punct de vedere profesional
08 Dec 2015   •   09:03
Zi de marti agitata din toate punctele de vedere pentru majoritatea nativilor zodiacului. O serie de evenimente neasteptate actioneaza nefavorabil pe plan financiar si amoros.

BERBEC – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Zi de marti destul de grea pentru nativii din Berbec. Se pare ca la locul de munca exista o serie de tenisuni care ii cam pun pe jar pe nativii acestei zodii. Vor fi nevoiti sa faca o serie de compromisuri pentru a obtine ceea ce urmaresc.

TAUR – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Nativii din taur isi dau seama marti ca este cazul sa se reorienteze din punct de vedere profesional. Nu se mai simt deloc bine la locul de munca asa ca vor incerca sa faca in asa fel incat sa gaseasca alte solutii pentru a se sustine financiar.

GEMENI – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Zi de marti minunata pentru Gemeni! Nativii acestei zodii se bucura de o imensa oportunitate in careira, ceea ce ii face sa fie foarte increzatori in propriile forte. Au parte doar de vesti bune si pe plan financiar si pe plan amoros si la locul de munca.

RAC – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Si Racii au parte de una dintre cele mai bune zile ale saptamanii marti, avand in vedere ca reusesc sa puna la cale un plan pe termen lung in ceea ce priveste achizitionarea unei locuinte. Se bucura cand isi dau seama cau au toate sansele de izbanda.

LEU – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Leii au o zi plina marti, insa se simt foarte bine avand in vedere casunt productivi pe plan personal. Stau foarte bine cu banii si isi dau seama ca au sanse mari sa faca o investitie buna pe termen lung.

FECIOARA – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Fecioarele pe de alta parte isi dau seama ca au nevoie de o noua sursa de venit, avand in vedere ca se simt stramtorati de cheltuieli. Nativii acestei zodii intra intr-o perioada de declin financiar, care le cam pune bete in roate.

BALANTA – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Balantele isi dau seama marti ca ar fi cazul sa faca in asa fel incat sa imbuneze persoana iubita. Aceasta da semne din ce in ce mai mari ca ar fi nemultumita de felul in care decurge relatia.
Continuarea pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close