Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 8 ianuarie 2016. Leii au intrat într-o vrie creativă

Horoscopul zilei - 8 ianuarie 2016. Leii au intrat într-o vrie creativă

Horoscopul zilei - 8 ianuarie 2016. Leii au intrat într-o vrie creativă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Ian 2016   •   08:47
In pofida planurile clare pe care si le-au facut nativii zodiacului, programul acestor zile poate fi dat total peste cap de niste evenimente total neasteptate.

BERBEC: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

Berbecii debordeaza de entuziasm odata ce afla ca obstacolele care le stateau in calea indeplinirii planurilor lor au fost inlaturate. Bucuria este binevenita si, mai cu seama, binemeritata, in conditiile in care nativii acestei zodii s-au zbatut cu varf si indesat pentru succesul lor. Urmeaza zile destul de linistite si senine pentru Berbeci.

TAUR: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

A devenit aproape o corvoada pentru Tauri sa-si indeplineasca obligatiile sociale pe care le au. Din senin parca, o multime de cunostinte, prieteni si rude au navalit asupra lor cu pretentii. Taurii ar prefera sa dea bir cu fugitii, sa se refugieze in coltisorul lor de pace si sa nu mai fie nevoiti sa raspunda la niciun fel de solicitare sociala. Totusi, nu se vor putea eschiva. Taurii ar trebui sa gaseasca un echilibru intre dorintele proprii si viata sociala care ii obliga, totusi, la anumite actiuni.

GEMENI: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

Spiritul competitional se manifesta la capacitate maxima in aceasta perioada, ajutand nativii din Gemeni sa gestioneze o schimbare importanta care se petrece in viata lor. Gemenii sunt entuziasmati, dar si usor anxiosi in ceea ce priveste ce-i asteapta in viitor. Alaturi de ei sunt familia, persoana iubita si prietenii apropiati, asa ca, inaintea marii schimbari, Gemenii se vor bucura de cateva momente de relaxare si imbarbatare. Desi sustin sus si tare ca nu au nevoie de asa ceva, le este benefic sa stie ca atatia oameni au incredere in ei.

RAC: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

Asteptarile nativilor din Rac pentru un anumit proiect profesional sau pentru anumite planuri facute cu prietenii s-ar putea dovedi exagerate. Desi debordeaza de optimism si au elaborat strategii complexe, bine puse la punct, pentru indeplinirea telurilor stabilite, Racii s-ar putea vedea nevoiti sa renunte la acestea din cauza unor intamplari, situatii care pur si simplu nu tin de ei.

LEU: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

Leii au intrat intr-o vrie creativa. Vin cu solutii inovative pentru o serie de probleme vechi. Aceste zvacniri ii surprind placut pe cei din jur, reusind sa atraga laude chiar si din partea celor mai sceptici oameni din mediul lor profesional sau personal. Totusi, Leii trebuie sa fie constienti ca perioada in care actioneaza sub semnul creativitatii este, cumva, pasagera, dar nu neaparat pentru ca ei nu ar fi in stare de asa ceva, ci pentru ca grijile de zi cu zi reusesc sa le fure concentrarea. Din acest motiv ar fi indicat sa-si puna pe hartie tot ceea ce gandesc acum pentru ca pe viitor sa aiba totul clar organizat.

FECIOARA: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

Fecioarele sunt sigure ca-si termina treaba rapid pentru a se putea relaxa, insa vor descoperi repejor ca unele sarcini risca sa nu poata fi indeplinite pentru ca planurile altei persoane intra in contradictie cu ale lor. Fecioarele isi pun multe semne de intrebare cu privire la intentiile reale ale acelei persoane din cauza careia nu isi pot indeplini sarcinile. Chiar iau in considerare posibile intentii rele. Pentru de a judeca prea aspru, ar fi bine sa se detaseze putin emotional.
Continuarea pe lyla.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close