Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 9 decembrie. Zodia care trebuie să evite discuțiile în contradictoriu cu șefii!

Horoscopul zilei - 9 decembrie. Zodia care trebuie să evite discuțiile în contradictoriu cu șefii!

Horoscopul zilei - 9 decembrie. Zodia care trebuie să evite discuțiile în contradictoriu cu șefii!
Sursa foto: Foto:freeimages.com/makkk
09 Dec 2015   •   08:56
Zi de miercuri cel putin interesanta pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca pentru multi dintre ei se vor schimba total unele prioritati.
BERBEC – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Berbecii incearca din rasputeri sa comunice din nou bine cu persoana iubita, insa se pare ca nu au cum sa ajunga la un consens. Spre seara se intrevad certuri puternice.

TAUR – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Taurii au parte de discutii in contradictoriu la locul de munca, cu superiorii. Ar trebui sa incerce sa fie mai diplomati daca doresc sa aiba sorti de izbanda.

GEMENI – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Miercuri este o zi minunata pentru Gemeni, din punct de vedere profesional! Nativii acestei zodii au o mare sansa de realizare in cariera iar pe plan amoros totul merge ca pe roate.

RAC – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Zi foarte buna de miercuri si pentru Raci, mai ales datorita faptului ca intra in posesia unei importante sume de bani. Nativii acestei zodii vor reusi sa inceapa un important plan de afaceri.

LEU – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Leii trec printr-o serie de schimbari in familie, care le pica foarte bine. Relatia cu persoana iubita se imbunatateste si pe plan financiar totul este mult mai bine.

FECIOARA – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Fecioarele au parte de unele dintre cele mai bune vesti miercuri, venite din partea superiorilor. Se pare ca sunt pe cale de a fi promovate si se intrevede si o marire salariala.

BALANTA – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Balantele au parte de probleme amoroasa miercuri, din cauza ca sunt foarte absente in viata de cuplu. Acest lucru le va fi reprosat si vor fi nevoite sa ia masuri.

Continuarea pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodiac
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close