Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei de 18 aprilie cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu multe surprize pentru o zodie

Horoscopul zilei de 18 aprilie cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu multe surprize pentru o zodie

Horoscopul zilei de 18 aprilie cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu multe surprize pentru o zodie
Sursa foto: foto- captură Antena 3
18 Apr 2018   •   09:03

Luna traversează Gemenii și avem chef de vorbă, cu atât mai mult cu cât Mercur nu mai este retrograd. Spunem lucruri pe care nu le-am mai spus până acum, dar e nevoie de ele. 

Berbec. Vorbă multă. Se pare că toate întâlnirile voastre sunt in interesul vostru. Vizează banii, dar și afacerile. Aveți putere de convingere. Folosiți-vă de ea cu argumente înțelepte. 

Taur. Vorbesc și ei despre bani astăzi, au nevoie să ajungă la ei, mai ales dacă au făcut imprudență financiară în ultima vreme sau au mai pierdut pe ici, pe colo și e nevoie de corecții. 

Gemeni. Sunt intuitivi, dar și foarte receptivi la stările celor din jur. Asta înseamnă că tot ceea ce spun trebuie să fie adaptat la puterea de înțelegere a celorlalți. 

Rac. Indiscreții. Pot afla tot felul de secrete despre alții, bârfe și comentarii. 

Leu. Își face prieteni, vorbește mult, dar se și distrează. Important e să nu râdă de defectele altora. 

Fecioara. Vorbesc cu cap sau coordonat pentru că au interese și scopuri bine definite. 

Balanță. Discută despre principii și despre viitor. Cu alte cuvinte, cum putem face să ajungem acolo ne dorim și să preîntâmpinăm niște consecințe negative. 

Scorpion. Se bazează pe gândurile altora sau vor să convingă pe cineva să-și schimbe puțin gândirea și folosesc în acest sens, cu multă dibăcie, tot felul de argumente. 

Săgetător. Știu să umple capul altora de vorbe, uneori mai superficiale. E bine să evite să fie pisălogi astăzi pentru că acesta e cel mai mare risc. 

Capricorn. Învață o persoană mai tânără să gândească sau să rezolve o problemă practică, profesională și lucrul acesta le subliniază un talent nativ. 

Vărsător. Au chef de glume, se țin de șotii. Fără consecințe foarte grave dacă se opresc la timp. 

Pești. Multe discuții în casă, dar pe telefon. E foarte posibil ca cineva să le ceară sfatul și să se încurce puțin spre seară lucrurile. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close