Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei de 5 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii trebuie să-și asume niște riscuri dacă vor să aibă de câștigat

Horoscopul zilei de 5 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii trebuie să-și asume niște riscuri dacă vor să aibă de câștigat

Horoscopul zilei de 5 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii trebuie să-și asume niște riscuri dacă vor să aibă de câștigat
Sursa foto: foto: captură Antena 3
05 Mar 2019   •   10:40

Ziua de azi ne cere să fim cât putem de iertători și îngăduitori. 

Horoscopul zilei de 5 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbec. Dacă cineva greșește, nu vă supărați. Oamenii mai trebuie și înțeleși și sprijiniți. 

Horoscopul zilei de 5 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Taur. Discuțiile cu un prieten s-ar putea să le dea idei extraordinare și inventive pentru afacerile lor. 

Horoscopul zilei de 5 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemeni. Pot avea discuții cu șefii lor dacă o sarcină nu le convine. Dar trebuie să aibă și argumente. 

Horoscopul zilei de 5 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Rac. Au una din acele zile în care discută despre valori morale și viitor. 

Horoscopul zilei de 5 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Leu. Calculează riscul unor pierderi emoționale și financiare. Trebuie să-și asume riscuri. 

Horoscopul zilei de 5 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioară. Vor să-și arate toate calitățile lor extraordinare, dar asta presupune multe sacrificii. 

Horoscopul zilei de 5 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanță. Muncesc foarte dedicat și ajută un coleg să depășească o problemă. 

Horoscopul zilei de 5 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpion. Pun accentul pe iubire și creativitate. Tot ce fac, fac cu pasiune. 

Horoscopul zilei de 5 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetător. Sunt mai atenți la ce se întâmplă în casă și la nevoile celor din jur. 

Horoscopul zilei de 5 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Capricorn. Pun toate sarcinile în alt context, își schimbă gândirea. 

Horoscopul zilei de 5 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsător. Sunt cu ochii pe bani și ar vrea să aibă mai mult spor financiar într-un mod mai ușor. 

Horoscopul zilei de 5 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Pești. Sunt foarte intuitivi, foarte atenți și sensibili la mediul energetic. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop riscuri
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close