Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei de vineri și pentru weekend. Ce zodie începe cu bine acest sfârșit de săptămână

Horoscopul zilei de vineri și pentru weekend. Ce zodie începe cu bine acest sfârșit de săptămână

Horoscopul zilei de vineri și pentru weekend. Ce zodie începe cu bine acest sfârșit de săptămână
Sursa foto: Foto: astrology-prediction.net
11 Dec 2015   •   08:52
BERBEC – horoscop complet 11 decembrie, vineri si pentru weekend

Ziua de vineri pentru Berbeci este una relaxanta care va debuta cu multaliniste si se va incheia cu voie buna. Aceasta stare se va transmite si pe perioada intregului weekend, in compania persoanei iubite si a apropiatilor.

TAUR – horoscop complet 11 decembrie, vineri si pentru weekend

Taurii au o zi de vineri destul de agitata mai ales din cauza problemelor financiare. Incearca sa revina pe linia de plutire insa sunt slabe sanse ca acest lucru sa se intample. In weekend vor incercasa-si adune gandurile pentru a gasi solutii la aceste probleme.

GEMENI – horoscop complet 11 decembrie, vineri si pentru weekend

Zi minunata de vineri pentru Gemeni! Se simt energizati si au pus deja in miscare o serie de noi afaceri ce se vor dovedi profitabile pe viitor. In weekend vor petrece clipe minunate in compania persoanei iubite si vor planifica un mare eveniment.

RAC – horoscop complet 11 decembrie, vineri si pentru weekend

Zi de vineri linistita si pentru Raci. Chiar daca au de facut o serie de drumuri, spre finalul zilei vor gasi timp sa se odihneasca. In weekend vor petrece momente frumoase in sanul familiei

LEU – horoscop complet 11 decembrie, vineri si pentru weekend

Leii pe de alta parte vor avea o zi de vineri si un weekend destul de aglomerate. Muncesc destul de mult insa faptul ca stiu ca sunt rasplatiti pe masura pentru eforturile lor ii face sa mearga inainte cu optimism.

FECIOARA – horoscop complet 11 decembrie, vineri si pentru weekend

Fecioarele pe de alta parte nu reusesc sa se adune deloc vineri si nu reusesc sa se concentreze, ceea ce va atrage critici din partea sefilor. Asa ca isi vor aloca intreg weekend-ul pentru odihna pentru a reusi sa fie mult mai in forma de luni incolo.

BALANTA – horoscop complet 11 decembrie, vineri si pentru weekend

Balantele au o zi destul de grea vineri din punct de vedere amoros. Nu reusesc deloc sa comunice cu persoana iubita iar acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa ajunga aproape in pragul disperarii. Insa, in weekend, vor aparea semne de rezolvare ale acestor probleme.
Continuarea pe lyla.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac zodie astrolog
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close