Antena 3 CNN Horoscop Horosocop. Horoscop zilnic, 24 mai. Astrologul Camelia Pătrășcanu: Sunt tensiuni în familie pentru Raci

Horosocop. Horoscop zilnic, 24 mai. Astrologul Camelia Pătrășcanu: Sunt tensiuni în familie pentru Raci

Horosocop. Horoscop zilnic, 24 mai. Astrologul Camelia Pătrășcanu: Sunt tensiuni în familie pentru Raci
24 Mai 2018   •   08:54

 

Horosocop. Ziua aduce tensiuni în a doua parte a zilei , așa încât atenție la partenerul de viață sau la persoanele cu care colaborăm, pentru că riscăm să fim mult prea critici.

Horosocop. Berbec: Ziua începe bine cu rezultate profesionale, dar în relația partenerială pot fi discuții, mai ales dacă Berbecii au sentimentul că nu le sunt recunoscute meritele.

Horosocop. Taur: Pot avea discuții cu un coleg dacă nu-și respectă cuvântul. Foarte important pentru astăzi este să respecte Acestea sunt rezultatele pentru deadlinurile, termenii. atenție la cuvinte.

Horosocop. Gemeni: Au nevoie de dragoste și aproape că o cerșesc. În tot cazul nu au voie să cheltuiaască, să își cumpere obiecte mult prea luxoase cum au tendința.

Horosocop. Raci: Pot fi tensiuni în familie, unii poate spun ce îi nemulțumește, alții poate amână, în tot cazul discuții în jurul unor teme destul de spioase.

Horosocop. Leu: Au fie discuții, fie întâlniri foarte importante și dezbat aspecte mai delicate legate de un contract, trebuie să aibă argumente juridice.

Horosocop. Fecioară: Vorbesc de bani, dar banii nu vin numai din munca lor, ci prin intermediul unei persoane care fie dă mai mult din buzunar, fie trebuie să colaboreze mai conștiincios ca să meargă lucurile.

Horosocop. Balanță: Sunt foarte sensibile pentru că Luna le trece prin semn, de aceea tind să trateze disproporționat toate evenimentele pe care le trăiesc și trebuie să țină cont de asta, pentru că zilele următoare va fi mult mai bine.

Horoscop. Scorpion: Atenție la sănătate, n-au voie excese, în schimb nu trebuie să slăbească ritmul la muncă pentru că vigilența îi ajută să corecteze o greșeală a unui coleg.

Horoscop. Săgetător: Nu prea este rost de distracție cum și-ar dori și în tot cazul nu au voie excese astăzi, chiar dacă cineva îi invită într-un loc extravagant.

Horoscop. Capricorn: Pot purta discuții cu șefii, au puncte de vedere foarte bine conturate, unii cer mai mulți bani sau vin cu idei profesionale care pot crea bani mai mulți la buget.

Horoscop. Vărsător: Planuri de viitor, unele făcute alături de partener. Alți Vărsători înțeleg că nu mai au același drum cu partnerul de viață și au un puseu de independență.

Horoscop. Pești: Sunt cu ochii pe banii partenerului, pe care, fie îl susțin să meargă până la capăt într-un demers sau într-un proiect, fie pur și simplu fac alte calcule în familie și lucrurile se pot aranja foarte bine.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close