Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, miercuri, 10 februarie 2016: Astăzi e necesar sa fii sincer faţă de tine!

Horoscop zilnic, miercuri, 10 februarie 2016: Astăzi e necesar sa fii sincer faţă de tine!

Horoscop zilnic, miercuri, 10 februarie 2016: Astăzi e necesar sa fii sincer faţă de tine!
10 Feb 2016   •   09:02
Berbec

Luna in Pesti activeaza zona discretiei si a introspectiei. Este o zi buna pentru a te retrage in acel loc din tine unde sa gasesti din nou pacea si relaxarea. Observa mai mult si actioneaza mai putin, este un moment in care primesti mesaje esentiale si raspunsuri, care te vor ajuta sa construiesti si sa structurezi intr-un mod mai sanatos, viata ta zilnica.

Taur

Contextul astral de astazi este ca un filtru, planetele sunt precum o comisie de evaluare a aspiratiilor si proiectelor tale. Sunt ele ceea ce-ti doresti cu adevarat? Ai entuziasm in activitatile in care te implici si relatiile pe care le intretii? Reprezinta toate acestea, adevarul tau? In alta ordine de idei, te afli intr-o perioada cu potential crescut de implinire a unor dorinte asa ca selecteaza cu grija gandurile, cuvintele si intentiile pe care le hranesti.

Gemeni

Luna se afla astazi in Pesti, activand zona carierei si prestigiului. E un moment de ajustare a unor parteneriate si e posibil ca experientele de astazi, cu iz de deziluzie, sa-ti testeze sinceritatea fata de tine si in legatura cu drumul tau profesional. In alta ordine de idei, te bucuri de sustinere materiala si de tot felul de usi deschise si favoruri, oriunde privesti si mergi. Acum, niste planuri legate de casa si/sau familie, se pot realiza.

Rac

Pentru tine poate fi o zi a revelatiilor pretioase, apropo de drumul si evolutia ta in toate sensurile. Iti este testata sinceritatea, in special sinceritatea fata de tine, curajul de a recunoaste in ce mod si in ce privinte te-ai iluzionat si ce e nevoie sa ajustezi pentru a-ti imbunatati calitatea vietii. Pe de alta parte, foloseste energia benefica din aceste zile, care te sustine sa dezvolti si sa consolidezi parteneriate si colaborari fructuoase.

Continuarea AICI

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close