Antena 3 CNN Horoscop Iarnă cu noroc pentru 3 zodii. Obţin tot ce-şi doresc, necazurile se şterg ca prin minune

Iarnă cu noroc pentru 3 zodii. Obţin tot ce-şi doresc, necazurile se şterg ca prin minune

Iarnă cu noroc pentru 3 zodii. Obţin tot ce-şi doresc, necazurile se şterg ca prin minune
29 Noi 2017   •   16:32

Noul sezon calendaristic aduce schimbari pentru cateva dintre zodii. In bine. Vor realiza tot ceea ce n-au reusit in ultimii ani, vor avea succes in tot ceea ce intreprind. Acesti nativi vor fi admirati, apreciati, iar recompensele financiare nu vor intarzia sa apara.

Iata care sunt cele 3 zodii favorizate de astre iarna aceasta:

Capricorn

Vei avea o iarna ca-n povesti. Practic, in urmatoarele 3 luni se sterg toate necazurile de care ai avut parte, iar norocul revine de partea ta. Vei zburda de fericire, vei zambi necontenit, caci vei avea o multime de motive de fericire. Practic, iarna aceasta vei putea castiga si o multime de bani, la care nici macar n-ai visat vreodata. 

Leu

Iarna aceasta, dragostea pluteste in aer, iar tu o traiesti la cote maxime. Iubesti si te simti iubita, daruiesti si primesti in egala masura, ceea ce te face extrem de fericita. Anul acesta care urmeaza sa se incheie nu a fost unul prea bun, insa finalul sau e memorabil. Esti plina de energie si gata sa faci tot ce iti sta in putinta pentru ca binele sa nu te mai paraseasca prea curand, scrie ele.ro

Gemeni

2017, per total, a fost un an destul de bun pentru tine. Insa se va incheia genial, din toate punctele de vedere. In iarna aceasta, reusesti sa duci la bun sfarsit toate proiectele la care lucrezi chiar si de ani de zile. Succesul pe care il vei inregistra vine cu resurse financiare pe masura, ceea ce iti creeaza un statut aparte. 

×
Subiecte în articol: zodii noroc
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close