Antena 3 CNN Horoscop La ce obiceiuri proaste ar trebui să renunțe fiecare nativ din zodiac ca să fie fericit

La ce obiceiuri proaste ar trebui să renunțe fiecare nativ din zodiac ca să fie fericit

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit la "Adevăruri Ascunse" la ce ar trebui să renunțe fiecare zodie în parte ca să ducă o viață fericită.

La ce obiceiuri proaste ar trebui să renunțe fiecare nativ din zodiac ca să fie fericit
Sursa foto: Antena 3
06 Iun 2020   •   19:36

Berbec. Trebuie să elimine nevoia de schimbare constantă.

Taur. Trebuie să renunțe la tot ce e vechi în prejma lor. În casă, spre exemplu, dacă au lucruri vechi sau ceva ce nu mai folosesc să renunțe la ele pentru că îi deprimă. E vorba și de obiceiuri, nu numai de lucruri.

Gemeni. Sunt cei care trebuie să-și prioritizeze activitățile. Cad în angoase când nu reușesc să-și ducă la bun sfârșit ce și-au propus. Sunt complexați. De aceea sunt foarte schimbători.

Rac. Reușesc să se încarce cu multă energie, fie ea pozitivă sau negativă. Au perioade când se ceartă cu toată lumea din jurul lor. 

Leu. Au permanent nevoie de aprobare și recunoașterea celor din jur. Indiferent de părerea celor din jur, ei trebuie să fie aceiași. Învățați să vă autoapreciați. Stima de sine nu trebuie cerșită de la cineva, trebuie impusă.

Fecioară. Sunt prea organizate. Trebuie să renunțe la obiceiul de a fi atât de tipicare. Sunt posesive, au tendința să controleze și să complice foarte mult lucrurile.

Balanță. Au nevoie de aprobare. Pe ei un singur cuvânt urât îi poate doborî.

Scorpion. Au nevoie în permamență să aibă dreptate. Vor să fie stăpânul situației. Au o latură misterioasă și uneori sunt prea rigizi.

Săgetător. Simt în permamență nevoia de a confirma niște lucruri legate de propria persoană. Dar când aud lucruri cu care nu sunt de acord, ignoră.

Capricorn. Sunt rigizi din teama de a nu fi răniți. E o modalitate de a se proteja. Chiar dacă iubesc sincer și dezinteresat, nu arată, trebuie să sari gardul ca să afli.

Vărsător. Vor să fie independenți și au tema ca ceilalți din jur să nu profite de ei. Acest lucru îi face să aibă un comportament dus la extreme.

Pești. Formați-vă părerea despre voi și aveți încredere, nu mai așteptați opinii despre voi din partea celor din jur.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close