Antena 3 CNN Horoscop Lecția fiecărei zodii până la sfârșitul anului! Fecioarele să se pună pe primul loc, Gemenii să nu se mai complacă

Lecția fiecărei zodii până la sfârșitul anului! Fecioarele să se pună pe primul loc, Gemenii să nu se mai complacă

Durerile țin mai mult ca bucuriile, iar anul asta 2020 este încarcat karmic, toți avem de învățat o lecție. Lecția ne ține ca un colac de salvare, ne pregătește pentru 2021. Dacă nu am învățat nimic din anul acesta, anul viitor facem aceleași greșeli.

Lecția fiecărei zodii până la sfârșitul anului! Fecioarele să se pună pe primul loc, Gemenii să nu se mai complacă
de Georgiana Adam    |    14 Noi 2020   •   19:33

Toată lumea în luna ianuarie trebuie să se regrupeze în jurul familiei.  Cea mai rea lună va fi februarie, ianuarie este deschizătoarea de an. Cam în martie începem să respirăm. Va fi un an cu multe trăiri sufletești, cu frământări. Anul nu e rău, dar este extrem de provocator prin multitudinea lucrurilor care ni se oferă. 

BERBEC

Ei sunt niște revoluționari și nu s-au ocupat și de ceilalți membri ai familei, așa că mai au timp până la finalul anului. Au fost implicați în cu totul altceva decât în familie. Vor constientiza până la finalul anului toate greșelile pe care le-au făcut și vor pleca cu o lecție bine învățată: să acorde valoarea cuvenită familiei și să se bucure de șansa de a avea familia alături de ei.  Berbecul trebuie să înțeleagă valoarea familiei. 

TAUR

Se pot declara mulțumiți în mare parte pentru că toate atenționările au venit anul acesta asupra taurilor, din toate punctele de vedere și financiar, loc de muncă nou și posiblitatea întemeierii unei familii. Acum trebuie să ajungă la un sacrificiu pentru a ajunge un om de valoare, pentru că asta și-au dorit, dar au uitat să se pună în valoare. Dacă face asta, are motive la final de an să se privească în oglindă cu mândrie. 

GEMENI

Viața le-a oferit o mulțime de oportunități de a obține experiență de viață. Important e ca gemenii să rămână cu o lecție bine învățată: nu este în regulă să se complacă într-o situație care le oferă un minimum de confort la momentul respectiv. A te complace într-o trăire de moment este ca un fluture care se apropie prea mult de o lampă. El trebuie să se implice într-o relație cu bătaie lungă, să fie consecvenți și să înteleagă care e rolul unei familii și a unei căsnicii, dar și ce rol are el în familie. 

RAC

E atât de consecvent. Să nu se mai teamă de nou și de necunoscut. E cea mai grea și cea mai dură lecție pentru un Rac. Racul are un bagaj mare de cunoștințe și schimbările noi sunt ca niște cazane cu smoală, apă opărită. Sunt prăpăstioși. Ei văd negru și unde e cel mai colorat curcubeu. Și lovindu-se de aceste frici, vor întelege că trecând prin ele nu au de ce să se mai teamă de ele. E ceva doar mental. Racii pe cât sunt de muncitori, pot construi mai multe ca orice zodie. 

LEU

E regele și a profitat cât mai mult de toate oportunitățile date. Practic fac toate aceste lucruri ca să își îmbogățească experiența de viață.  Va pleca spre 2021 cu mai puțină exigență, Leii greșesc când le cer tuturor să fie pe calapodul lor și anul viitor vor fi mai relaxați. Autoexigența le scade nivelul de motivație. Trebuie să te iubești pe tine ca să te motivezi. 

FECIOARĂ

Tipicarii zodiaclului. Au porțiile lor bine stabilite, exprimate. Trebuie să îmbogățească tot portofoliu lor și al familiei cu tot ce au căpătat. Au uitat să pună persoana lor pe primul plan. Nu trebuie să se gândească niciun moment că e semn de egoism dacă se pun pe primul plan, e o notă de recunoaștere pentru puterea lor de muncă, pentru consecvență, valoare, pentru felul lor ordonat de a fi. Ei fac pentru toți, îi pun la punct, le oferă condiții, dar ei nu se mai iubesc, nu mai sunt în prim plan și de multe ori pierd menținerea stimei de sine. 

BALANȚĂ

Creatorul propriului destin. Trebuie să iasă din anul asta cu lecția că nimeni nu face nimic pentru el. Să se ocupe singur de bunăstarea lui, de ascensiune, de tot ce înseamnă spiritual, fizic, psihic. Este propriul creator al destinului său.

SCORPION

Au o viață destul de liniștită în felul lor, trebuie să știe că au nevoie de o direcție clară, au nevoie de această ascensiune, dar cineva să le traseze direcția. Totul la ei se reconstruiește trepatat, nu e nimic peste noapte. Cineva le ghidează direcția și trebuie să accepte asta. Să nu fie încăpățânați.

SĂGETĂTOR

Trebuie să renunțe la formele de egoism. Ei cred că tot ce zic ei e cel mai important. Trebuie să nu mai impună nimănui că părerea lor este cea mai importantă. Să accepte și părerile celor din jur. Să scape de prejudecăți. 

CAPRICORN

Lecția cu care se pregătesc să intre în anul viitor este singura competiție cu ei însuși. Trebuie să fie mai buni ca ieri și să se redescopere. A fost un an cu multe schimbări, decizii. Ies din anul asta cu lecția că trebuie să se pună la întrecere cu ei, să evolueze, să descopere abilități noi.

VĂRSĂTOR

Au cules multe învățături, dar acum le pun la un loc și își extrag de acolo lucrurile de care au nevoie. Asta îi ajută să se maturizeze pentru că mereu au tendința să rămână în copilărie. Anul asta le-a adus multă maturitate și îi anul viitor va fi mai pregnantă personalitatea lor. Unii devin religioși, săritori, mai maleabili, i-a schimbat în substanță anul asta. 

PEȘTI

Sunt legați de Dumnezeu cu un fir nevăzut al universului și îi iubește Dumnezeu. Din acest an trebuie să rămână cu un psihic curat, să se rupă de trecut că acolo e cel mai mare bagaj pentru că la ei lucrurile vin când se așteaptă cel mai puțin. Când simt că se năruie, s-a oprit alunecarea de teren.

 

×

ȘTIRI

Petrolul rusesc, interzis de astăzi în UE. Ce urmeaza după intrarea în vigoare a embargoului

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close