Lidia Fecioru: De ce nu este bine să-ți fie milă de cineva

de Gabriel Dano    |    09 Feb 2021   •   20:00
Lidia Fecioru: De ce nu este bine să-ți fie milă de cineva

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de ce nu este bine să ne fie milă de cineva, de ceva sau de o situație și în ce situații putem empatiza cu cel de lângă noi.

Lidia Fecioru a fost întrebată ce fel de construcție sufletească poate să aibă o persoană care are de-a face în fiecare zi cu durerile cumplite pe care le au cei din jurul lor, așa cum este cazul medicilor, de exemplu.

"Reziști pentru că asta este experiența de a nu empatiza cu durerea pacientului, altfel nu ai putea să-l vindeci. Simți la fel, numai că nu poți să empatizezi, știind care este forța durerii, știind care este forța suferinței. Nici nu ai voie, pentru că ai intra în karma celui pe care tu îl operezi, îl vindeci și așa mai departe.

Întrebată dacă e valabil acest fapt și în viață, Lidia Fecioru a răspuns:

"Când ți-e milă, de milă ajungi! Nu numai de cineva, ci de orice: de cineva, de ceva, ajungi de milă, cu siguranță. De aceea mulți din pacienți se supără că nu comunică foarte mult. El dacă ar sta să dea lămurire ar intra în karma pacientului".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close