Antena 3 CNN Horoscop Lidia Fecioru: Orice dorință ți se poate împlini dacă folosești corect Legea atracției

Lidia Fecioru: Orice dorință ți se poate împlini dacă folosești corect Legea atracției

Folosind în mod inteligent Legea atracției poți deveni arhitectul propriei tale vieți. Poți să-ți împlinești singur orice dorință, dacă ajungi la un anumit nivel mental prin care să-ți croiești singur destinul.

Lidia Fecioru: Orice dorință ți se poate împlini dacă folosești corect Legea atracției
de Gabriel Dano    |    29 Mar 2021   •   19:20

Tot ce trebuie să faci este să crezi în putereaa pe care o are Legea atracției și să încerci să o pui în aplicare cât mai des. Ține cont, însă, că nimic nu poate fi realizat fără efort. Există mai multe lucruri de care trebuie să ții cont pentru ca Universul să-ți dea ceea ce îi ceri.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat în emisiunea "Adevăruri ascunse" care sunt regulile care ne pot ajuta atunci când apelăm la legea atracției:

"Problema este că în momentul în care ne punem o dorință, dacă avem cea mai mică îndoială, nu se va îndeplini. Dacă eu vreau să mă transform acum într-o milionară și spun 'vreau eu, dar...' este îndoiala mea.

Noi singuri ne tundem aripile de fiecare dată cu cea mai mică îndoială sau cea mai mică neîncredere în noi. Când omul vrea, tot Universul conlucrează la opera dorinței lui. Și asta e foarte important - să știm ce vrem, să știm cum vrem. să ne dorim.

Aici intervine Legea atracției. Spune cineva 'Mi-am găsit un soț așa cum mi-am dorit', pentru că ea și-a contutat, și-a creionat partenerul, cum să arate, cum să fie și Legea atracției i-a adus în viața ei o persoană așa cum și-a dorit", a spus Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru
Parteneri
Cât vor plăti românii în plus la facturi, dacă se elimină plafonarea
x close