Antena 3 CNN Horoscop Luna Nouă din zodia Scorpion pe 13 noiembrie 2023. Taurii se îndrăgostesc, Gemenii fac un salt uriaș în carieră

Luna Nouă din zodia Scorpion pe 13 noiembrie 2023. Taurii se îndrăgostesc, Gemenii fac un salt uriaș în carieră

Luna Nouă din zodia Scorpion are loc pe 13 noiembrie. Pentru Taur va aduce o atmosferă plină de iubire, iar pentru Gemeni, succes pe plan profesional.

Luna Nouă din zodia Scorpion pe 13 noiembrie 2023. Taurii se îndrăgostesc, Gemenii fac un salt uriaș în carieră
Sursa foto: Getty Images I artpartner-images
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2023   •   20:00

Luna Nouă din zodia Scorpion. Evenimentul astral marchează etape noi, este asociat cu inițiative și setarea unor obiective pe termen lung.

Horoscop Lună Nouă în Scorpion pentru Berbec 

Pentru nativii Berbec, Luna Nouă din zodia Scorpion aduce oportunitatea de a pleca atunci când rezervele tale emoționale se epuizează. Deși analogia poate părea enigmatică inițial, ia-ți timp să reflectezi asupra modului în care unele relații nu mai aduc în viața ta acea vitalitate necesară.

Horoscop Lună Nouă în Scorpion pentru Taur

Pentru cei născuți sub semnul Taurului, Luna Nouă în Scorpion aduce o atmosferă plină de iubire. C'est la vie! Uneori, ceea ce se întâmplă în viața ta poate fi minunat. Chiar dacă perioada din ultimele două luni ți-a creat unele stări de demotivare, acum este timpul să menții speranța vie!

Citește și: "Oamenii buni nu sunt ca un autobuz care vine după zece minute" | Pilda Zilei, cu Lidia Fecioru

Horoscop Lună Nouă în Scorpion pentru Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul muncii și sănătății și deschide noi etape în viața profesională a acestora.

Horoscop Lună Nouă în Scorpion pentru Rac

Pentru nativii Rac, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unei pasiuni. Racii ar putea să înceapă o nouă etapă în planul sentimental.

Horoscop Lună Nouă în Scorpion pentru Leu

Pentru cei născuți sub semnul Leului, Luna Nouă în Scorpion aduce oportunitatea unei schimbări frumoase în căminul tău. Renunță la așteptările legate de cineva sau ceva. Ai posibilitatea să reorganizezi și să aduci un suflu nou spațiului în care te afli acum.

Horoscop Lună Nouă în Scorpion pentru Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul gândirii, comunicării, informațiilor. Posibil unele informații care le parvin să îi facă pe nativi să își schimbe perspectiva asupra unor lucruri pe care până acum le vedeau altfel.

Horoscop Lună Nouă în Scorpion pentru Balanță

Pentru cei născuți sub semnul Balanței, Luna Nouă în Scorpion reprezintă o oportunitate de a prinde vânt în velele tale, dar cu condiția să întinzi un recipient suficient de mare. Verifică-l cu atenție pentru a te asigura că nu există găuri sau crăpături.

Horoscop Lună Nouă în Scorpion pentru Săgetător

Pentru cei născuți sub semnul Săgetătorului, Luna Nouă în Scorpion este un moment propice pentru a merge cu toată forța înainte! Este timpul să continui parcursul dezvoltării personale. Încearcă să îmbrățișezi evoluția pe care ai experimentat-o până acum.

Horoscop Lună Nouă în Scorpion pentru Scorpion

Pentru cei născuți sub semnul Scorpionului, Luna Nouă în Scorpion te îndeamnă să rămâi conectat la propriile tale sentimente. Fii conștient de râsul tău și recunoaște că reacțiile nervoase la disconfort pot genera resentimente în viitor.

Horoscop Lună Nouă în Scorpion pentru Capricorn

Pentru cei născuți sub semnul Capricornului, Luna Nouă în Scorpion ne aduce la o confruntare cu dorința noastră comună de a fi văzuți, chiar și atunci când pare că preferăm să ne ascundem în umbra izolării.

Horoscop Lună Nouă în Scorpion pentru Vărsător

Pentru cei născuți sub semnul Vărsătorului, Luna Nouă în Scorpion indică faptul că vă aflați pe drumul vostru, în mișcare continuă. Pe măsură ce începeți să vă conturați planurile și să vă transformați visele din copilărie în realitate, faceți o pauză pentru a aprecia drumul parcurs.

Horoscop Lună Nouă în Scorpion pentru Pești

Pentru cei născuți sub semnul Peștilor, Luna Nouă în Scorpion poate aduce provocări în viață. Realitatea poate fi uneori dificilă, însă nu este necesar să-ți închizi simțurile sau să te adâncești în practici care îți amorțesc mintea.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close