Antena 3 Horoscop Magia zilei, cu numerologul Mihai Voropchievici. Nativii datei de 14 sunt curioși și plini de surprize

Magia zilei, cu numerologul Mihai Voropchievici. Nativii datei de 14 sunt curioși și plini de surprize

14 Iun 2018   •   09:46
Magia zilei, cu numerologul Mihai Voropchievici. Nativii datei de 14 sunt curioși și plini de surprize
Sursa foto: foto- captura Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit astăzi despre nativii zilei de 14, cei mai incitanți, curioși și plini de surprize, supranumiți și „jucătorii”. 

Personalitatea lor: Sunt foarte curioși, independenți și adaptabili. Au permanent nevoie de informație, provocări și schimbare. Când nu le au, tind ei să le provoace. Sunt foarte curajoși, riscă des și cred în steaua lor norocoasă. 

Sunt inteligenți, ingenioși, creativi și practici. Găsesc rapid soluții la orice și pot fi talentați în orice domeniu. 

Dacă și-ar consacra aptitudinile unei cariere pe placul lor, dacă vor face apel la voința și realismul cu care sunt dotați, vor munci foarte mult și pot atinge mari succese. Altfel, s-ar putea irosi în van. 

Defectele: impulsivitatea, lipsa de echilibru, înclinația către dependențe. 

În dragoste, sunt fermecători și plini de temperament. Nu duc lipsă de oferte. Au ceva aparte. Preferă să aleagă ei decât să fie aleși. Au o viață sentimentală bogată și destul de furtunoasă. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close