Antena 3 CNN Horoscop Mercur Retrograd, septembrie 2021. Cristina Demetrescu: ”Implică foarte multă nehotărâre, indecizie, amânare”

Mercur Retrograd, septembrie 2021. Cristina Demetrescu: ”Implică foarte multă nehotărâre, indecizie, amânare”

Mercur Retrograd, septembrie 2021: Ultimul Mercur Retrograd al anului 2021 a început pe 27 septembrie și se va termina pe 18 octombrie. Astrologul Cristina Demetrescu știe ce ne așteaptă în zilele următoare.

Mercur Retrograd, septembrie 2021. Cristina Demetrescu: ”Implică foarte multă nehotărâre, indecizie, amânare”
Sursa foto: Antena 3&Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Oct 2021   •   15:07

Propria intuiție și încrederea în sine sunt esențiale în această perioadă, pentru a evita situațiile neplăcute pe care le generează Mercur Retrograd, a spus astrologul, într-o intervenție la Antena 3.

„Mercur Retrograd este în zodia Balanță, este în zodia Balanță, o zodie a influențabilității, fiecare nu mai face ce îl duce capul, ci ce spune celălalt. Implică foarte multă nehotărâre, indecizie, amânare.

Acest Mercur va fi retrograd până în data de 18 și cumva 10-18 octombrie vor înceta să fie retrograde mai multe planete: Pluto, Jupiter, Saturn. Este totuși un lucru bun pentru că s-ar putea ca lucrurile să se pună puțin în mișcare. Trăim o perioadă de dezinformare destul de mare, luna neagră stă nouă luni de zile pe Gemeni, care este exact teritoriul lui Mercur, deci influențele nefaste sunt din toate părțile, dacă nu facem ce spune sinele nostru. Să ne lăsăm mai puțin influențați de ce zic alții pentru că este important să avem o imagine foarte clară a ceea ce se întâmplă.

Este o perioadă foarte proastă pentru negocieri, iar în plan politic se vor duce negocieri în zilele astea, deci până pe 18 octombrie, implicit că acolo este Marte planeta războiului, cea care a generat toate aceste conflicte absurde, evident că o să fie lucruri extrem de vicioase. Această criză politică se va prelungi.”

Citește șiHoroscop Mercur Retrograd, septembrie 2021. Cum sunt afectate zodiile: situații complicate pe plan amoros pentru Gemeni, Leii își stăpânesc cu greu reacțiile

×
Subiecte în articol: Mercur Retrograd
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close