Antena 3 CNN Horoscop Mihai Voropchievici a dezvăluit! Cine sunt cei mai afemeiați bărbați din zodiac - LEILOR le place să cucerească mereu

Mihai Voropchievici a dezvăluit! Cine sunt cei mai afemeiați bărbați din zodiac - LEILOR le place să cucerească mereu

Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, cine sunt cei mai afemeiați bărbați din zodiac. Sunt nativi la care nu v-ați aștepta.

Mihai Voropchievici a dezvăluit! Cine sunt cei mai afemeiați bărbați din zodiac - LEILOR le place să cucerească mereu
de Georgiana Adam    |    08 Aug 2020   •   20:00

Vărsător. Unul dintre cei mai afemeiați bărbați. Sunt bărbați Vărsător care nu au reușit să ducă o căsnicie la bun sfârșit, majoritatea preferă relațiile de scurtă durată. Se implică în relațiile care nu-i restrâng dorința de libertate.

Rac. Niciodată nu sunt ceea ce par. Adesea aleg relații de lungă durată, dar mai sunt tentații uneori. Sunt experți în a cuceri o femeie. Pe Raci îi potolești foarte greu și îi prinzi foarte greu. Face năzdrăvănii doar până când găsește partenera cu care e sigur că vrea să trăiască toată viața. E selectiv, caută mult până găsește.

Scorpion. E seducătorul zodiaculul, cel mai cel dintre toate. E cel care te învăluie. E un fel de Don Juan. La el totul se rezumă în a cuceri o femeie, două trei. Dar culmea, el nu iubește mai mult de una toată viața.

Taur. Și el e un bărbat afemeiat, dar de obicei caută o relație stabilă. Sunt familiști, dar dacă i se ivește o ocazie merge să cucerească o femeie. E prezentabil, știe cum să vorbească și să cucerească.

Leu. Manifestarea acestui fenomen se întâmplă mai mult la leoaice. Le place să cucerească. Chiar dacă nici leii nu sunt foarte fideli, rămân într-o relație și nu pleacă pentru o aventură. Pe ei nu poți să îi potolești, nu renunță ușor. Când simte că acasă lipsește ceva, iese frumos și caută în altă parte.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici zodiac
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close