Antena 3 CNN Horoscop Mihai Voropchievici: ”Nu dați niciodată nume de morți copiilor voștri! Nu vă jucați cu viața lor!”

Mihai Voropchievici: ”Nu dați niciodată nume de morți copiilor voștri! Nu vă jucați cu viața lor!”

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea ”Adevăruri Ascunse” despre importanţa pe care îl are prenumele în personalitatea unei persoane, precum şi despre darurile şi predestinarea pe care le aduce prima vocală a prenumelui. Maestrul trage un semnal asupra părinților special pentru a se gândi înainte de a da un nume copiilor lor, pentru că nu e de joacă.

Mihai Voropchievici: ”Nu dați niciodată nume de morți copiilor voștri! Nu vă jucați cu viața lor!”
de Georgiana Adam    |    30 Noi 2020   •   14:15

Mihai Voropchievici a explicat că Onomantia este o ştiinţă moştenită de la vechii greci, unde ono e nume şi mantia-profeţie. Având un nume mai slab cotat benefic și sunt persoane care îşi schimbă numele atunci când simt că nu îi mai reprezintă. Dacă aveți un copil în zodia Leu, nu îi dați un nume cu diminutive și fix așa se va comporta. Nu vă jucați cu viața copiilor voștri, alegeți un nume corespunzător. Nu daţi niciodată prenume de morţi copiilor sau numele unei rude care a avut un destin ori comportament nepotrivit. Și să mai și punctezi: ”e în memoria cuiva…”. Să fim foarte atenți când alegem numele copiilor, pentru că Fiecare literă a alfabetului are o anumită încărcătură, una fizică, una emoţională, una intuitivă, alta mentală. În funcţie de iniţială descoperiţi şi tipul de forţă pe care o are o persoană.

Tipul de încărcătură al prenumelui

Fiecare literă a alfabetului are o anumită încărcătură, una fizică, una emoţională, una intuitivă, alta mentală. În funcţie de iniţială descoperiţi şi tipul de forţă pe care o are o persoană.

Cei care răspund fizic, în sensul de putere şi chiar agresivitate, sunt cei care au iniţialele: D, E, F, M, N, O, V, W şi X. 

Cei care răspund, reacţionează mental sunt cei cu iniţialele: A, H, J, Q, S şi Z. 

Răspuns predominant emoţional au cei cu: B, K, L, T, U. 

Intuitivii sunt cei cu iniţiala: G, P, Y, I, R. 

Semnificaţia primei vocale din prenume

Prima vocală din prenume (nu neapărat prima literă) dă un anumit tip de reacţie dominantă a tipului. Dacă se întâmplă ca numele să înceapă chiar cu o vocală, acest tip de energie specifică reacţiei personale îşi măreşte forţa.

Persoana care are prima vocală a prenumelui, poate răspunde agresiv, iritat, tinzând să respigă tot ce vine ca ajutpr sau ca sfat din exterior. 

E - primesc foarte bine noul, ba chiar tinde să îl provoace atunci când e cazul să se plictisească sau intră într-o rutină. 

I - acţionează de obicei intuitiv, dar subiectiv, ilogic şi cu regrete tardive. Reacţionează din prima, dar ulterior îi pare rău că a greşit. 

O - reacţionează lent şi caută să îşi controleze foarte bine emoţiile, fiind foarte greu de scos din rutină. Partea bună e că duce întotdeauna lucrurile la bun sfârşit, chiar dacă munceşte mai mult. 

U - răsunde pasional, poate chiar un pic prea teatral, şi adesea diferit faţăde cum se aşteaptă cei din jur. 

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici nume
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close