Antena 3 CNN Horoscop Patru zodii care nu te vor înșela niciodată. Cu ele mergi la sigur

Patru zodii care nu te vor înșela niciodată. Cu ele mergi la sigur

Patru zodii care nu te vor înșela niciodată. Cu ele mergi la sigur
03 Ian 2018   •   12:54

Sa fii inselata iti va rupe inima in doua, chiar daca te asteptai sau nu la asta din partea lui. Inselatul nu este niciodata o varianta buna! Niciodata! – dar i se poate intampla oricui.

Dupa ce ai fost inselata, este greu sa incepi o relatie noua, stiind prin ce ai trecut si care sunt riscurile. Ai fost ranita. Inteleg. Dar trebuie sa lasi in viata ta loc si pentru noi inceputuri. Poti sa spui ca ai castigat experienta din relatiile anterioare si ca esti pregatita pentru altceva, scrie elle.ro.

Intr-adevar este greu sa gasesti pe cineva fidel, dar trebuie sa crezi si in prorpriile instincte. Vei stii daca este genul de barbat care ar putea calca stramb: isi va ascunde telefonul, va minti despre locul in care este si nu iti va acorda suficienta atentie.

Ca sa iti facem munca mai usoara, am facut o lista cu zodiile care nu vor insela niciodata.

1. Taur

Probabil nu exista o zodie mai loiala ca Taurul. Cand un Taur este intr-o relatie, se va dedica in totalitate si nu va calca stramb. Este pur si simplu in natural lor.

Este foarte practic, asa ca ideea de a insela nu isi are rostul pentru el, pentru ca stie ca nu se va termina bine.
Nativul Taur este de incredere si poti intodeauna sa te bazezi pe el. Pe langa asta, sta cel mai prost la capitolul minciuni – deci nu exista sansa sa iti ascunda ceva.

2. Fecioara

Nativii Fecioara au cele mai mari inimi si ideea de a insela este complet impotriva naturii lor. Este foarte iubitor si foarte practici. Inselatul pentru Fecioara ar insemna prea mult efort si de ce sa o faca daca este intr-o relatie? Fecioarele prefera sa incheie relatia, daca nu mai functioneaza, decat sa insele.

Fecioarele mai degraba sunt inselate si din cauza aceasta ele nu vor sa faca rau nimanui. Pentru ca sunt firi care analizeaza totul, ele vor vorbi intodeauna despre ceea ce simt si prin ce trec, deoarece sunt persoane care se critica foarte mult. Inselatul nu este trecut pe cartea lor de vizita.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close