Antena 3 CNN Horoscop Pe 9 iunie avem Luna-Căpșună. Urmează puncte de cotitură și crize. Cum va fi afectată fiecare zodie

Pe 9 iunie avem Luna-Căpșună. Urmează puncte de cotitură și crize. Cum va fi afectată fiecare zodie

Pe 9 iunie avem Luna-Căpșună. Urmează puncte de cotitură și crize. Cum va fi afectată fiecare zodie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Iun 2017   •   11:34

Pe 9 iunie, putem asista la un nou spectacol ceresc - o lună plină splendidă, care apare doar o dată pe an: Luna-Căpușună. Aceasta era denumită printre coloniștii europeni Luna-Trandafir, iar poporul celtic o numea Luna Cailor. Denumirea fenomenului însă a rămas Luna-Căpșună, botezat astfel de amerindieni, deoarece astrul își făcea apariția pe cerul lunii iunie - luna în care căpșunele sălbatice apar în America.

Luna-Căpșună va aduce multe puncte de cotitură sau crize mai mici, îndeosebi pe plan sentimental și financiar. Astfel, în următoarele două săptămâni vei trece printr-o serie de transformări radicale.

Iată cum influențează Luna-Căpșună viața zodiilor

Berbec

În cazul tău, vei simți o mare contradicție de forțe. Astfel, vei începe să fii confuz și nu vei ști dacă să alegi orgoliul sau persoana iubită sau locul de muncă sau familia. Ești complet bulversat, și nu mai știi că faci diferența între ceea ce ai nevoie și ceea ce vrei. Tensiunea din interior și presiunea externă vor duce la numeroase conflicte și crize personale ce te vor seca de energie. Încearcă să îți concentrezi energia doar asupra lucrurilor care contează cu adevărat.

Taur

Emoțiile și instinctele vor atinge apogeul odată cu apariția Lunei-Căpșună. Este indicat să îți folosești această putere emoțională și intuiție pentru a face față provocărilor care vor apărea. Subconștientul îți va permite să vezi relațiile personale imparțial și echilibrat. Așadar, îți vei da seama dacă există sentimente negative care îți perturbă relațiile cu persoanele dragi, dar și care sunt cele mai bune metode pentru a rezolva aceste probleme.

Mai multe pe divahair.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop tensiuni
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close