Antena 3 CNN Horoscop Şanse mari pentru zodii spre sfârşitul lunii. E momentul lor! Fecioarele au parte de cea mai bună perioadă

Şanse mari pentru zodii spre sfârşitul lunii. E momentul lor! Fecioarele au parte de cea mai bună perioadă

Mihai Voropchievici a anunţat care sunt cele mai norocoase zodii din horopcop. Numerologul a vorbit la ''Adevăruri Ascunse'' şi despre zodiile care vor trece prin cele mai mari schimbări.

Şanse mari pentru zodii spre sfârşitul lunii. E momentul lor! Fecioarele au parte de cea mai bună perioadă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    19 Sep 2020   •   19:42

Mihai Voropchievici are o veste bună pentru trei zodii. Cele mai norocoase sunt: Taur, Fecioară, Capricorn.

''Vine planeta benefică Jupiter şi le oferă tot ce îşi doresc acestor zodii. Le influenţează munca, le oferă posibilităţi financiare, dar le măreşte responsabilitatea (...) Sunt şanse ca aceste zodii de pământ să fie undeva în vârful aisbergului''.

În schimb, zodiile de aer vor trece prin cele mai mari schimbări datorită lui Jupiter, pentru că a fost o perioadă când viaţa acestor zodii, Gemeni, Balanţă şi Vărsător, s-a derulat haotic. Acum sunt obligaţi să se adapteze din mers ca să obţină nişte beneficii (...)

Zodiile de apă: Rac, Scorpion şi Peşti. Jupiter le aduce tot felul de provocări la nivel personal, emoţional şi sentimental

Ei sunt nişte afectivi, nişte iubăreţi. Au şanse să reintre în viaţa lor o persoană uitată sau trecută în plan secret (...) Finalul de lună vine cu şanse pentru fiecare zodie, dar şi cu oblgaţii de a perseversa, de a se disciplina, de a fi consecvent în planul pe care vrea să îl urmărească, iar beneficiile sunt multiple'', a anunţat Mihai Voropchievici.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close