Antena 3 CNN Horoscop Care sunt cele mai comune semne zodiacale printre ucigașii în serie

Care sunt cele mai comune semne zodiacale printre ucigașii în serie

Cele mai infame semne zodiacale ale ucigașului în serie pot indica o trăsătură de personalitate legată de crimele lor oribile.

Care sunt cele mai comune semne zodiacale printre ucigașii în serie
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    03 Mai 2022   •   13:10

Prin definiție, un criminal în serie este cineva care ucide cel puțin trei persoane pe o perioadă lungă de timp. Unii au halucinații și aud voci. Unii iau medicamente halucinogene sau sunt pur și simplu nebuni în mod natural.

Crima este adesea descrisă ca o crimă pasională, iar ucigașii în serie sunt considerați obligați din punct de vedere psihologic să acționeze din nou și din nou.

Nu există un motiv specific pentru care ucigașii în serie comit asemenea acte brutale de violență. Unii găsesc satisfacție sexuală atunci când ucid, alții găsesc că uciderea cuiva le aduce atât de multă putere, iar unora le place să tortureze și chiar să mănânce sau să-și poarte victimele!

De multe ori, oamenii care sunt cei mai apropiați de ucigași în serie sunt șocați odată ce află, pentru că, de cele mai multe ori, habar nu au.

Ucigașii în serie de succes își perfecționează meșteșugurile și știu exact ce să facă și cum să facă pentru a fi nedescoperiți Ei nu doar ucid pe cineva la întâmplare, ci se gândesc bine și planifică totul de la început până la sfârșit.

Și, deși au fost subiectul unui studiu neobosit de zeci de ani, elementele de bază care fac compun un criminal în serie rămân evazive chiar și pentru cei mai perceptivi și educați psihiatri, academicieni și criminologi din lume - este vorba despre abuz asupra copiilor, boli mintale, altceva, sau toate cele de mai sus?

Deși nu este corect să spunem că orice semn zodiacal are mai multe șanse să comită un șir de crime decât altul, este interesant să luăm în considerare astrologia ucigașilor în serie și unii dintre factorii pe care îi au în comun.

Pești 

Richard Ramirez alias „Night Stalker” (născut pe 29 februarie 1960), John Wayne Gacy (născut pe 17 martie 1942), Aileen Wuornos (născut pe 29 februarie 1956), Donald Henry Gaskins (născut pe martie). 13, 1933), și Dennis Rader alias ucigașul BTK (născut pe 9 martie 1945).

Semne de apă mutabile Peștii reprezintă unii dintre cei mai prolifici ucigași în serie din istoria recentă - ceea ce este surprinzător, având în vedere că sunt adesea considerați unele dintre cele mai sensibile și blânde semne ale zodiacului.

Peștii sunt cunoscuți pentru sentimentele lor profunde, spiritele creative și plăerea de a visa cu ochii deschisi. Ei tind să aibă o legătură naturală cu spiritualitatea, precum și un nivel aproape psihic de intuiție.

Cu toate acestea, sensibilitatea Peștilor i-ar putea face să se rănească mai ușor decât alte semne. Ucigașii în serie Pești sunt notoriu de întunecați și detașați de realitate, iar mulți dintre ei folosesc și practici oculte în crimele lor.

De asemenea, există o mare tendință de abuz de substanțe înainte de a-și comite crimele. Partea mai întunecată a Peștilor tinde să nu fie în contact cu realitatea șia rătă tendințe de evadare - care s-ar putea manifesta într-un mod periculos în circumstanțe greșite.

Gemeni 

Peter Sutcliffe alias „Yorkshire Ripper” (născut la 2 iunie 1946); Jeffrey Dahmer (născut la 21 mai 1960); David Berkowitz alias „Fiul lui Sam” (născut la 1 iunie 1953).

Gemenii, semn de aer mutabil, sunt persoane fermecătoare,cu inteligență ascuțită, conduși de planeta comunicării Mercur. Dar în cazul acestor ucigași în serie născuți în Gemeni, este posibil ca farmecul lor să-i fi ajutat să se apropie de victimele lor și să-și ascundă mai ușor crimele de ceilalți.

Mulți ucigași din zodia Gemenilor trăiesc o viață dublă.  Gemenii nu sunt în mod natural necinstiți, dar ușurința cu care folosesc cuvintele și capacitatea de a gândi cu atenție ar putea fi folosit pentru a-i ajuta să vină cu scuze sau explicații mai rapid și mai convingător decât alții.

Dacă sunt dispuși să mintă sau să sucească adevărul pentru a-și atinge scopul, le este mai ușor să-și păcălească victimele.

Săgetător

Ted Bundy (născut pe 24 noiembrie 1976), Larry Eyler alias ucigașul ”Interstate Killer” (născut pe 21 decembrie 1952), Dennis Nilsen (născut pe 23 noiembrie 1945) și Rosemary West (născut pe 29 noiembrie 1953).

Săgetătorul este un semn de foc mutabil care prețuiește libertatea, călătoriile și cunoștințele superioare. Acești căutători de senzații tari sunt cunoscuți pentru că sunt spontani și își asumă riscuri - și pentru că sunt conduși de Jupiter, planeta norocului, aterizează adesea pe picioare. 

Înseamnă asta că toți Săgetătorii comit crime? Desigur că nu. Dar unii dintre cei mai cunoscuți ucigași din zodia Săgetoru, cum ar fi Ted Bundy și Larry Eyler, au călătorit peste mai multe linii de stat pentru a-și comite crimele.

Ucigașii în serie din Săgetător sunt haotici și călătoresc destul de mult. Ted Bundy a ucis în șapte state, iar Eyler a mărturisit că a comis crime în cinci state diferite.

Fecioară

Albert DeSalvo, alias The Boston Strangler (născut la 3 septembrie 1931), Richard Angelo alias ”Îngerul morții” (29 august 1962), Ed Gein (născut la 27 august 1906), Gerald Stano (născut la 12 septembrie) 1951).

Fecioarele cu semn de pământ mutabil sunt cunoscute pentru că sunt foarte atente, orientate spre detalii, organizate și ordonate. Cu toate acestea, tocmai aceste calități le-ar putea permite teoretic să planifice mai amănunțit o crimă și să-și acopere urmele în mod eficient.

Ucigașii în serie din zodia Fecioară sunt extrem de meticuloși. Fecioarele sunt conduse de planeta logică Mercur, ceea ce le face în mod natural buni la planificarea, programarea și cartografierea detaliilor a tot ceea ce fac - indiferent dacă actele lor sunt sau nu altruiste.

×
Subiecte în articol: zodiac ucigaşi Horoscop crime
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close