Antena 3 CNN Horoscop Simți că relația ta se încheie? Cum să reaprinzi flacăra pasiunii în cuplu în funcție de zodie

Simți că relația ta se încheie? Cum să reaprinzi flacăra pasiunii în cuplu în funcție de zodie

Simți că relația ta se încheie? Cum să reaprinzi flacăra pasiunii în cuplu în funcție de zodie
02 Noi 2017   •   13:30

Fiecare isi doreste ca povestea sa de iubire sa fie la fel de pasionala ca la primul sarut. Nu este vorba despre intimitatea fizica, ci despre dorintele romantice care iti fac inima sa bata mai tare dupa ani de relatie sau casnicie.

Insa stiai ca poti aprinde din nou flacara pasiunii in cuplu daca cercetezi misterele zodiei partenerului tau? Iata ce trebuie sa stii.

BERBEC

Poti reaprinde flacara pasiunii planificand ceva aventuros pentru partenerul tau Berbec. Alege ceva neasteptat pentru a duce chimia la un alt nivel. Ce-ai zice de o calatorie cu balonul, o degustare de vinuri, o partida de poker sau de o plimbare cu rolele? 

TAUR

Da-i partenerului tau Taur ceva stilat si rafinat pentru a aprinde din nou pasiunea. Taurii duc cadourile la un alt nivel. Ciocolata, parfumuri, totul il incanta, insa darurile unice il fac nerabdator. Ce-ai zice de o iesire romantica la film, o scrisoare de dragoste scrisa de mana si asezata sub perna, sau un mic dejun la pat?

GEMENI

Pastreaza-ti relatia cu partenerul tau nascut in Gemeni intr-o nota amuzanta. Fii atenta la hooby-urile lui si alege unele pe care sa le faceti impreuna. Faceti sport, mergeti la dans, la bungee jumping sau sariti cu parasuta. De asemenea, ii poti face un CD cu piesele preferate sau ii poti cumpara o carte buna. Continuarea AICI. 

×
Subiecte în articol: zodie Horoscop pasiune
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close