Antena 3 CNN Horoscop Soare in Taur pe 20 aprilie 2018. Cum vor fi afectate zodiile de acest fenomen

Soare in Taur pe 20 aprilie 2018. Cum vor fi afectate zodiile de acest fenomen

Soare in Taur pe 20 aprilie 2018. Cum vor fi afectate zodiile de acest fenomen
18 Apr 2018   •   19:21

Soarele intră în zodia Taur pe 20 aprilie 2018. Acest fenomen duce la o serie de schimbări benefice în vieţile zodiilor de pământ.

Nativii de pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) trebuie să se pregătească pentru o serie de situaţii care mai de care mai interesante. În cazul Taurilor, aceşti nativi cunosc o ascensiune profesională care este datorată muncii lor.

Fecioarele cunosc iubirea, iar Capricornii sunt pregătiţi pentru schimbarea de paradigme. Vor privi lucrurile cu alţi ochi.

ZODIILE DE FOC

Berbecii au nevoie de mai multă încredere în forțele lor proprii. Trebuie să privească partea plină a paharului, să uite de lucrurile care nu au ieșit.

Săgetătorii nu mai au nici timp și nici chef de regrete. Pentru ei începe o perioadă fantastică din toate punctele de vedere. Încep o nouă viață.

Leii nu se mai pot culca pe o ureche și trebuie să treacă la treabă. Soarele din Taur îi motivează să se implice în tot felul de activități creative. Pentru ei urmează o perioadă de armonie și de iubire. Continuarea AICI. 

×
Subiecte în articol: zodie taur Horoscop zodiac
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close