Antena 3 CNN Horoscop Trendul astral al săptămânii 22-28 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Atenție mare la zilele de luni și marți!

Trendul astral al săptămânii 22-28 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Atenție mare la zilele de luni și marți!

 Trendul astral al săptămânii 22-28 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Atenție mare la zilele de luni și marți!
21 Ian 2018   •   14:29

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, trendul astral al săptămânii viitoare. Mare atenție luni și marți! Se anunță zile tensionate, spune Camelia Pătrășcanu.

"Săptămâna care vine arată bine, să fim optimiști Luna este în creștere, astfel că putem avea realizări în această săptămână, avem și inspirație, și intuiție și sfaturi foarte bune pentru că Soarele a intrat în Vărsător și prietenii sunt de mare ajutor nu numai cei pe care îi cunoaștem și cei cu care ne întâlnim, dar și prietenii de pe Facebook, cunoștințe diverse, persoane care în situații similare cu ale noastre, au avut succes, e bine să ne inspirăm din modele în această săptămână. Este o săptămână în care ne punem viața în ordine, cu mai mult curaj și poate e bine să transpunem într-o situație virtuală: Dacă ar fi să.... închei o etapă de viață, să încep o alta, fie în carieră, fie în alte domenii, cum m-aș descurca singur și ce talente, ce capacități aș pune la bătaie ca să reușesc să fiu pe cont propriu. Este un trend astral care mai durează vreo trei săptămâni, cât Soarele stă în Vărsător, se vor mai adăuga și alte planete, deja este Venus. Marte intră și el în Săgetător de la mijlocul săptămânii.

În această săptămână spiritul de dreptate și de justiție va fi din ce în ce mai accentuat, de aceea luni și marți sunt zile foarte tensionate, chiar marți seara și marți spre miercuri, acolo unde se discută mai înflăcărat și probabil se vor spune multe cuvinte imprudente, însă lucrurile se mai tihnesc cumva spre joi și vineri în sensul că spiritul practic ne face să fim mai cumpătați și poate să găsim în familie, în colectivitatea profesională soluții care să funcționeze pentru toată lumea. Deci cumva nervii și iritările dispar de miercuri încolo", a declarat Camelia Pătrășcanu, în emisiunea găzduită de Andreea Stroe la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: zodiac zodii Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close