Antena 3 CNN Horoscop Ultima cifră din data naşterii îţi dezvăluie secretul vieţii tale. Vezi care este al tău

Ultima cifră din data naşterii îţi dezvăluie secretul vieţii tale. Vezi care este al tău

Ultima cifră din data naşterii îţi dezvăluie secretul vieţii tale. Vezi care este al tău
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Mar 2018   •   14:36

Anul în care te-ai născut joacă un rol foarte important în viața ta, dar cea mai importantă parte este ultima cifră, deoarece numerele reprezintă diverse elemente: aer, foc, pământ, lemn și apă, care îți pot spune multe despre personalitatea unui om și obiceiurile sale.

Verifică ce știi deja despre tine sau descoperă lucruri noi despre cineva doar analizând semnificația ultimei cifre.

0-1 Metal

Reprezentanții metalului au o tărie de caracter incredibilă, sunt independenți și destul de rezervați. Ei încearcă să se înțeleagă cu toată lumea și să-și umple viața cu iubire. Știu exact ce-și doresc și vor face orice ca să obțină ceea ce vor, dar uneori, vor fi împiedicați de dorința lor pentru putere, obiecte de lux și mulți bani. 

2-3 Apă

Reprezentanții acestui element sunt șarmanți și buni, empatici și creativi, au o imaginație bogată și acest lucru îi ajută să aibă succes în profesii ce țin de arte. Acești oameni au o intuiție foarte bună și iubesc detaliile.

4-5 Lemn

Cei care se încadrează în această categorie au încredere în forțele proprii și își doresc mereu ceva nou în viața lor, pentru care muncesc foarte mult. Visează la aventuri prin necunoscut și le place să călătorească unde pot descoperi lucruri extraordinare, în locuri ciudate, pline de mister. Cu toate acestea, niciodată nu sunt egoiști sau narcisiști.

6-7 Foc

Cei care intră în acest element sunt adevărații aventurieri, pentru că visează la o excursie în jurul lumii. Au prostul obicei de a se aventura prea repede în orice, deoarece sunt foarte spontani și au un șarm aparte, care atrage foarte multe persoane nepotrivite.

8-9 Pământ

Reprezentanții pământului sunt ambițioși și te poți baza pe ei, deoarece se gândesc atent la fiecare lucru pe care-l fac sau zic și niciodată nu acționează nesăbuit. Ei iubesc ordinea și disciplina, deci trăiesc mereu după un program, iar necunoscutul este frica lor cea mai mare, informează feminism.ro.

×
Subiecte în articol: secret
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close