Antena 3 CNN Horoscop Uranus retrograd 24 august 2022. Transformări radicale și accelerate pentru majoritatea zodiilor

Uranus retrograd 24 august 2022. Transformări radicale și accelerate pentru majoritatea zodiilor

Începând cu data de 24 august 2022, planeta Uranus intră în faza retrogradă a zodiei Taur și aduce extrem de multe constrângeri, dar și provocări uriașe pentru o mare parte din nativi.

Uranus retrograd 24 august 2022. Transformări radicale și accelerate pentru majoritatea zodiilor
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    22 Aug 2022   •   21:02

Planeta Uranus guvernează casa a 11-a și zodia Vărsător. În astrologie, casa a 11-a înseamnă o legătură clară cu umanitatea, cu planul social. Uranus retrograd aduce perturbări pe plan social, inclusiv la schimbări în relațiile de prietenie și în cele de cuplu, potrivit Spynews.

Uranus retrograd 24 august 2022 Vărsător

Vărsătorii au atenționare la bani și trebuie să fie atenți la cheltuirea lor cu prietenii sau cunoștințele. Dacă se ivește ocazia unor donații, ar face foarte bine să cântărească bine totul, deoarece sunt predispuși să cadă în „capcane”.

Uranus retrograd 24 august 2022 Rac

Racii vor avea zile grele în ceea ce privește socializarea. Nu vor avea răbdarea necesară pentru a mai asculta explicații și vor intra în clinciuri cu familia, cu prietenii apropiați lor, cu persoana iubită sau chiar cu colegii de muncă. Cel mai bine ar fi să fie mai relaxați și mai ales mai puțin critici cu cei din jur.

Uranus retrograd 24 august 2022 Balanță

Balanțele vor distinge cu ușurință binele de rău, dar Uranus le va aduce și piedici. De această dată, în cazul Racilor, Diavolul ar putea să poarte haine de sfinți, iar oamenii buni s-ar putea să li se pară răi din cauza durității lor.

Uranus retrograd 24 august 2022 Săgetător, Capricorn, Pești

Săgetătorii, Capricornii și Peștii vor avea parte de foarte mult noroc în iubire. Acești nativi nu trebuie să dea cu piciorul la perioada care urmează în viața lor și să fie atenți la orice detaliu.

Uranus retrograd 24 august 2022 Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să învețe să trăiască mai restrictiv. E important să nu mai arunce cu banii în stânga și în dreapta în mod nejustificat. Astrele le recomandă să aibă atenție mare la bani.

Uranus retrograd 24 august 2022 Scorpion

În această perioadă în care Uranus este retrograd, Scorpionii vor avea parte de situații nefavorabile la locul de muncă. Acestor nativi li se pune la îndoiala toată autoritatea.

Uranus retrograd 24 august 2022 Berbec și Taur

Berbecii și Taurii trebuie să fie atenți la setea pentru putere. Acești nativi vor avea în față tot felul de situații neprielnice mai ales începând din data de 24 august. De asemenea, ignoranța pe care o vor avea în viața lor poate veni în a doua parte a lunii septembrie.

Uranus retrograd 24 august 2022 Gemeni

Gemenii vor reface în următoarea perioadă anumite calcule și vor ieși în câștig. Planeta Uranus îi va ajuta să pună toate lucrurile la punct, mai ales cele care implică sume foarte mari de bani. Leii, în schimb, nu sunt afectați.

×
Subiecte în articol: Uranus retrograd Horoscop
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close