Antena 3 CNN Horoscop Zodia care își schimbă viața pentru totdeauna în urmatoarea perioadă

Zodia care își schimbă viața pentru totdeauna în urmatoarea perioadă

Zodia care își schimbă viața pentru totdeauna în urmatoarea perioadă
23 Apr 2018   •   13:48

Dacă ai discernămantul respectiv, Universul  îţi oferă anul acesta dragostea de oameni pentru oameni si intre oameni.

Berbecul trebuie să decidă ce vrea să facă cu viaţa lui, să găsească răspunsul la intrebările mai vechi.  Pot face schimbări fantastice, benefice.

Taurii au un an al dragostei, dar e ca luminiţa de la capătul tunelului. Apar multe surprize plăcute. Trebuie să îşi deschidă inimă.

Gemenii trebuie să iasă din starea lor de confort, să îşi asume unele riscuri. Lecţia de viată spune că dacă nu găsesc un final fericit să caute un nou început.

Răcii trebuie să se ocupe mai mult de cuplu, dacă sunt deja căsătoriti. Lecţia: să ii lase pe cei din jur să ii vadă aşa cum sunt cu adevărat.

Leii trebuie să privească in ei, să facă schimbările care să ii facă pe ei fericiţi si nu pe ceilalţi.

Fecioarele sunt mai dificile. Trebuie să facă schimbări, să aibă incredere in ele. Trebuie să facă mici compromisuri. Lecţia: descoperă lumea ta si abandonează-te total în trăirile tale interioare.

Balanţele primesc un imbold si de multe ori se poate înţelege greşit. Trebuie să aleagă ce e mai bun pentru ele afectiv.

Scorpionii culeg beneficiile muncii lor abia in anii următori. Tot ce decid trebuie să pună in aplicare.

Săgetătorii sunt sfătuiti să vină cu ceva nou in viaţa lor. Nu trebuie să facă o pasiune pentru prima opţiune. Ei de multe ori întind arcul si apoi pleacă.

Capricornii trebuie să accepte noul, să călătorească, să iasă din tiparul lor de confort, din limitări. Lecţia: oricând poţi să fii fericit.

Vărsătorii trebuie să facă anumite compromisuri. Trebuie să fie deschişi in dragoste, să accepte provocările.

Peştii trăiesc dragostea la cotele cele mai înalte. Îşi pot schimba viaţă pentru totdeauna in acest an”, a declarat Voropchievici la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac viaţa
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close