Antena 3 CNN Horoscop Zodia care renaște din propria cenușă în 2018

Zodia care renaște din propria cenușă în 2018

Zodia care renaște din propria cenușă în 2018
29 Dec 2017   •   17:55

HOROSCOP. Anul 2017 a fost greu pentru aceste două zodii. Dar din 2018 lucrurile incep să se îndrepte, iar până la finalul anului multe din probleme se vor fi rezolvat în mod favorabil. Săgetătorul și Balanța au avut multe ghinioane în ultimul timp și mulți nativi și-au pierdut, probabil, speranța. Anul 2018 nu va fi unul miraculos, dar va întoarce roata pentru aceste două semne zodiacale greu încercate.

Săgetătorul va avea din nou încredere în cei din jur, în timp ce Balanța se va vindeca în sfârști de ghinion.

După ce, în ultimii ani, au avut multe necazuri mai mici sau mai mari din cauza celor dragi, Săgetătorii învață să aibă din nou încredere în oameni.

Mulți nativi au avut ghinion în ultima vreme, unii au fost trădați, nu neapărat în dragoste, și înjunghiați pe la spate când se așteptau mai puțin, altora li s-a întors spatele când le era mai greu.

Dar după atâtea și atâtea dezamăgiri, Săgetătorii găsesc în sfârșit oameni de încredere, oameni pe care se pot baza, atât în dragoste, cât și în carieră.

Nativii vor descoperi că niciodată nu e prea târziu să legi noi prietenii, iar viața socială și sentimentală împlinită le oferă și mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru nu poate fi decât unul bun.

Mai siguri pe ei și având mai mult sprijin din jur, Săgetătorii au succes în carieră și reușesc să pună în aplicare planuri mai vechi, care până acum fuseseră la stadiul de vise.

Una peste alta, un an foarte bun pentru Săgetători, care par să renască din propria cenușă ca Pasărea Phoenix.

sursa: unica.ro.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac sagetator
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close