Antena 3 CNN Horoscop Zodiacul grecesc. Ce îţi rezervă astrele zeilor

Zodiacul grecesc. Ce îţi rezervă astrele zeilor

Zodiacul grecesc. Ce îţi rezervă astrele zeilor
Sursa foto: Foto Pixabay
08 Mar 2016   •   10:36
HOROSCOP GRECESC. Poti afla care este partea ta negativa definitorie uitandu-te in zodiacul grecesc. Citeste in continuare si afla ce parti negative trebuie sa indrepti pentru a nu te face neplacuta in mediile din care faci parte.

Pegasus (Berbec)
– Te-ai nascut sub semnul acesta, deci esti o persoana cu nasul pe sus si ai impresia ca meriti totul din lume pe o tava din argint si tihnesti dupa foarte multa pasiune. Iti faci cele mai mari iluzii.

Cerberus (Taur) – Fire foarte agresiva si de nestapanit, atunci cand vine vorba de critica la persoana ta. Fiind un caine gigant cu 3 capete in mitologia greaca, nu suporti sa-ti spuna cineva ceva ce nu-i pe placul tau.

Satir (Gemeni) – Nu esti o fire stabila din punct de vedere emotional, asa ca vei alerga mai mult dupa pasiuni trecatoare, in loc de a-ti cauta un partener cu care sa-ti imparti toata viata.

Sirena (Rac) – Te faci placuta in orice situatie si stii cum sa-i convingi pe toti sa-ti cada in plasa, mai ales ca-n mitologia greaca sirenele faceau marinarii sa sara de pe stanci. Tu doar… Ii bagi la tine-n plasa.

Continuarea pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close